DNEVNI HOROSKOP: RAKOVIMA STIŽE FINANSIJSKA PODRŠKA, RIBE DA SE DRŽE ISTINE

Pred Rakovima je dan u kome mogu da očekuju finansijsku podršku, Ribe će morati da se drže  istine, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 09.05.2022.


OVAN

Zadržite svoje planove za sebe; ako otkrijete previše informacija, neko će tražiti način da se umeša. Iskoristite svoj šarm da očuvate mir i svoje osobine i veštine da donesete pozitivne promene koje će vam direktno koristiti. 

BIK

Pregledajte šta imate, a šta možete da odbacite. Čišćenje kuće će vam dati novi život i opcije koje nude slobodu da sledite svoje srce. Ne odustajte od svojih snova zbog posla koji se podrazumeva. 

BLIZANCI

Setite se grešaka i kajanja pre nego što povučete sporan potez. Precizirajte svoju strategiju tako da odgovara trenutnim trendovima. Potražite inovativne načine da iskoristite svoje veštine na profitabilan način. Koncentrišite se na dobro obavljanje posla, a nagrade će biti zadovoljavajuće.


RAK

Koristite svoje resurse mudro. Pozovite one koji brzo reaguju i ponudite jedinstvene predloge. Prestanite da brinete o stvarima koje ne možete promeniti. Primenite veštine i iskustvo da biste se pozicionirali za uspeh. Dobićete nečiju novčanu podršku. 

LAV

Radite sa onim što je dostupno. Ne takmičite se za nečiju pažnju. Držite novčanik u džepu. Pokušaj kupovine ljubavi ili usluga dovešće do neželjenih promena. Procenite svoje emocionalno blagostanje i težite duševnom miru. 

DEVICA

Izbegavajte emocionalne zamke i ljude koji koriste manipulativne taktike da bi vas iskoristili. Obratite pažnju na to koliko stvari koštaju i potražite način da smanjite troškove umesto da ih dodajete. Pokušajte sa udruživanjem u podeli troškova.

VAGA

Razmislite o tome da uredite svoj prostor ili postavite raspored koji ima za cilj samousavršavanje. Rad sa nekim ko deli vaše vrednosti i uverenja daće vam podsticaj koji vam je potreban da biste bili uspešni.

ŠKORPIJA

Obratite pažnju na izvanredan izazov. Kreativni poduhvat će vas zadržati zauzetim i izvan nevolja i pomoći vam da izbegnete emocionalnu potrošnju. Ne podležite pritisku ili nepotrebnim potezima. Prisustvujte događajima koji su povezani sa poslom i delite informacije sa ljudima koji vam mogu pomoći da napredujete. 

STRELAC

Pojaviće se problemi sa prijateljima ili rođacima. Zadrži svoje misli za sebe i ne veruj svemu što čujete. Gledajte unutar sebe i trošite više vremena na samousavršavanje umesto da pokušavate da promenite druge. Uzbudljiva prilika će doći sa finansijskim nagradama. 

JARAC

Upravljajte tempom kako biste izbegli umor. Promena kod kuće će biti dobrodošla, ali skupa. Postavite svoje planove i budžet pre nego što počnete. Pozovite usluge ako će vam to pomoći da dobijete ono što želite po ceni koju možete priuštiti. 

VODOLIJA 

Držite se blizu kuće i ljudi koji u vama izvlače ono najbolje. Uradite ono što ima smisla i podelite to sa nekim ko vas podržava. Koncentrišite se na poboljšanje doma i dobro zdravlje. 

RIBE

Promena u načinu na koji rukujete novcem i resursima će biti štetna za ono što pokušavate da postignete. Neka stvari budu umerene i jasne, a vaša produktivnost će vas dovesti do cilja. Držite se istine i budžeta. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x