DNEVNI HOROSKOP: RIBE ĆE MORATI DA IZBEGAVAJU SUKOBE, VODOLIJE DA PROMENE TAKTIKU

Pred Ribama je dan u kome moraju da izbegavaju sukobe, Vodolije će morati da promene taktiku, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 19.04.2022.


OVAN 

Čuvajte novac na sigurnom mestu.  Potrošnja ili plaćanje uslovljeno emotivnim odlukama dovešće vas u tešku poziciju. Čuvajte novac za dane koji dolaze. Vreme je na vašoj strani, a posmatranje će vam pomoći da donesete bolje odluke. 

BIK

Ne ljutite se i pokrenite se. Uložite svoju energiju tamo gde će ona doneti nešto dobro. Ne talasajte jer će ono što time postignete imati uticaj na to kako živite ili kako radite stvari. Vaša ljutnja može imati bumerang efekat. Umirite se i izaberite staloženost umesto haosa.  

BLIZANCI

Emocije će eskalirati ako vi ili neko drugi napravi grešku. Obećajte samo ono što znate da možete da ispunite i nemojte se raspravljati sa poslovnim saradnicima ako želite da izbegnete svađu. Jasno izrazite svoje namere i usmerite svoju energiju u svoj cilj. 

RAK 

Držite oči na lopti, ne mešajte posao sa zadovoljstvom i izbegavajte osetljive teme sa ljudima raspoloženim za svađu. Ako želite da se promenite, radite to tajno. Okrenite se sebi  i koncentrišite se na rast i prosvetljenje.

LAV

Ne dozvolite da impulsivnost prevlada. Preturajte po svojim mislima, koristite logiku i razmislite dva puta pre nego što date emocionalnu izjavu, kupovinu ili rizik koji vam može naneti fizičku, finansijsku ili emocionalnu štetu. Disciplina i umerenost su vaše iskupljujuće osobine. 

DEVICA

Usredsredite se na ono što je izvodljivo i okružite se ljudima koji su željni da učestvuju. Razgovarajte o promenama za koje smatrate da su neophodne da biste stigli na odredište sa nekim ko ima drugačiju perspektivu i dobićete uvid. 

VAGA

Obratite pažnju na zdravlje, obaveze i budžet. Nemojte pokazivati neslaganje ili nedoslednost. Delite činjenice i budžet mudro, bez obzira na odluke koje drugi donose. Održavanje ravnoteže i jednakosti u svim aspektima života će se isplatiti. 

ŠKORPION

Zaštitite ono što imate i nikome ne dajte razloga da sumnja u vas. Obratite pažnju na ono što prijatelj, rođak ili kolega ima da kaže. Učinite nešto kreativno da biste ublažili stres i naterali sebe da razmislite o tome šta želite da uradite sledeće. 

STRELAC

Problemi će se povećati ako nekome date prednost. Pazite šta delite sa prijateljem, rođakom ili kolegom. Neko će vas pogrešno protumačiti ili zavesti. Ne pokazujte svoje emocije ili ranjivost. 

JARAC

Izbegavajte da se mešate u zajedničke poduhvate ili zajedničke troškove. Promena načina života će biti uspešna ako dopunjuje ono što radite za zarađujući za život. Istaknuto je samousavršavanje. 

VODOLIJA

Procenite svoju situaciju, i prilagodite svoju taktiku. Na vama je da izgradite život koji vas čini srećnim. Nemojte se svađati sa nekim ko ne igra pošteno. Odlučite šta želite, a zatim to ostvarite. Ne živite u nečijoj senci. 

RIBE

Učite iz iskustva. Pre nego što se sukobite sa nekim, razmislite o posledicama. Ostavite svoje emocije po strani, ulijte energiju u praćenje svog srca i uložite vreme, trud i novac da biste postigli svoj cilj. Neka mir i ljubav budu prioriteti. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x