DNEVNI HOROSKOP: ROMANSA JE PRED DEVICAMA, VREME JE DA JARČEVI POVRATE KONTROLU

Pred Devicama je dan u kome mogu očekivati romantičan susret, Jarčevi bi danas trebalo da povrate kontrolu, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 14.09.2022.


OVAN

Razmišljajte krupno, ali držite se osnovnih stvari. Planirajte svoje akcije i neka stvari budu jednostavne i izvodljive. Ne nagađajte; pridržavanje činjenica pomoći će vam da održite svoj budžet i obavite stvari na vreme. Energičan pristup će pomoći da pokrenete druge. 

BIK

Neizvesnost je upozorenje da preispitate svoju strategiju. Ostavite svoje emocije po strani i odlučite šta ćete dalje da radite na osnovu činjenica i brojki. Gledanje kako drugi reaguju na situacije će vam pokazati kako dalje. 

BLIZANCI

Uložite svoju energiju i entuzijazam tamo gde su važni. Gledajte da napredujete koristeći svoje veštine i talente da nadmašite konkurenciju. Shvatite ozbiljno sve što radite; igrajte na pobedu. Ne rizikujte svojim zdravljem ili fizičkim blagostanjem. 

RAK

Predstavite šta imate da ponudite i budite vaoma jasni. Obratite pažnju na detalje i ostavićete trajan utisak. Partnerstvo će vam pomoći da donesete promene kod kuće koje doprinose vašoj udobnosti i uklanjanju stresa. Ljubav i romansa su pojačani. 

LAV

Obratite pažnju na detalje i izbegavajte nezgode. Odluke koje donosite dok ste pod emocionalnim pritiskom će se vratiti nazad. Istražite mogućnosti, ali nemojte posvećivati vreme ili novac nečemu što nije sigurno. Odbacite sve koji koriste dinamičke taktike da manipulišu vama.

DEVICA 

Prikupite informacije pre nego što donesete odluku koja utiče na vaš položaj. Ostanite mirni i objasnite šta imate da ponudite i šta ste spremni da uradite. Razvijanje mašte podstaći će nove početke.  Romantičan susret danas može promeniti mnogo toga

VAGA 

Istražite mogućnosti. Proverite šta je novo i uzbudljivo. Izaberite da maksimalno iskoristite ono što već imate. Održavanje vaših planova jednostavnim i pristupačnim poboljšaće vaš život. Poboljšajte svoj imidž da biste poboljšali svoj moral. 

ŠKORPIJA 

Procenite šta se dešava u vašem životu. Procenite svoje prednosti i mane i prilagodite svoj način života kako biste bili sigurni da ćete dati sve od sebe i iskoristiti svoje veštine i darove da težite onome što vam je važno. Romantika je u zvezdama. 

STRELAC 

Ne uzimajte ništa zdravo za gotovo. Ako želite da se nešto uradi kako treba, uradite to sami. Proverite činjenice pre nego što prosledite informacije. Ozbiljna diskusija će vam pomoći da razjasnite nesporazum i približite vas nekome ko ima zajedničke interese i brige. 

JARAC 

Napravite promenu i razliku. Način na koji se nosite sa ugovorima, domaćim pitanjima i ljubavlju će odrediti vašu sreću. Budite hrabri, recite šta vam je na umu, saznajte gde stojite i postupite u skladu sa tim. Vreme je da povratite kontrolu. 

VODOLIJA 

Možda se danas osećate prilično snažno i ambiciozno, što može biti odlična mentalna pozadina za stvaranje nečeg sjajnog! Nemojte se plašiti da pristupite stvarima na nov način kao niko drugi, jer to može biti ključ za postizanje neverovatnog uspeha!


RIBE

Pripremite se pre nego što počnete da delujete. Imajte plan za sprečavanje nezgoda i fizičkih neuspeha usled povreda ili nepotrebnih zdravstvenih rizika. Obratite pažnju na smislene odnose. Napravite promene koje će vas približiti nekome koga volite. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x