DNEVNI HOROSKOP: ROMANSA JE PRED VRATIMA LAVOVA, VREME JE DA RIBE STAVE TAČKU NA EMOTIVNU SITUACIJU

Pred vratima Lavova je romansa, dan je da Ribe stave tačku na emotivnu situaciju koja ih sputava, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 30.09.2022.


OVAN

Imate dobro oko za investicije, jeftino i pronalaženje nečega što povećava vaše šanse da napredujete. Pređite preko sitnih slova i pronađite put do pobede. Verujte svojim instinktima i usredsredite se na ono što možete da postignete. Uključite se u romansu. 

BIK

Ne ignorišite ljude oko sebe i pritisak koji vrše. Znajte kada da povučete crtu i postavite granice da biste sebe poštedeli tuge da se povinujete tuđim hirovima. Jasno izrazite svoju poziciju i idite svojim poslom. 


BLIZANCI 

Upijajte savete od onih koji nude uzbudljivu perspektivu o tome šta radite ili planirate da radite. Unos koji vam drugi daju otvoriće vam oči za mnoge ideje koje će vam olakšati prelazak od mesta gde se nalazite do mesta gde ste krenuli. 

RAK

Vodite računa o svom domu, porodici i zdravlju. Preterano uživanje neće rešiti probleme niti vam uštedeti novac. Obratite pažnju na to kako prikazujete sebe i svoje navike. Umerenost će poboljšati vaš život i odnose. 

LAV 

Napravite planove sa nekim ko deli vaša interesovanja. Društveni događaji će vam omogućiti da podelite svoje misli, dobijete čvrste povratne informacije i prilagodite svoje ciljeve kako biste osigurali dugoročan uspeh. Naučićete više ako slušate umesto da pričate. Romantika je pred vašim vratima

DEVICA 

Ne verujte svemu što čujete. Slušajte pažljivo kako biste mogli razlikovati šta je činjenica, a šta je fikcija. Budite selektivni kada je u pitanju izbor prijatelja, saveznika i partnera. Jednodnevni izlet ili promena okoline biće prosvetljujuće.

VAGA 

Fokusirajte se na to kako izgledate, šta nosite i kako se nosite. Održavanje forme i želja da se razmećete onim što imate da ponudite privući će pažnju nekoga ko vas ceni zbog vaših kvaliteta, izbora i izgleda. Budite otvoreni, jer vas očekuje romantični susret.


ŠKORPIJA

Držite se onoga što vam prija i ljudi koji vas opuštaju. Bićete upoznati sa informacijama koje će vam pomoći da ostvarite pozitivne promene. Prisustvujte seminaru, konferenciji ili okupljanju koje nudi uspomene i priliku da se ponovo povežete sa nekim. 

STRELAC 

Ustanite i  pokrenite stvari. Vaš entuzijazam će vam pomoći da razbijete monotoniju i privučete dinamične ljude na svoju stranu. Izađite i infiltrirajte se u područja interesovanja. Proširite krug prijatelja i imaćete koristi od veza koje uspostavite. 

JARAC 

Budite dobar slušalac, prijatelj i saveznik. Ponudite prizemne predloge i ruku pomoći, a vi ćete podesiti svoju reputaciju i uživati u popularnosti. Zauzmite drugačiji pristup vođenju stvari kod kuće i finansijski, i požnjeti ćete plodove. 

VODOLIJA

Krećete uzlaznom putanjom, a finansijska i lična dobit su vam na dohvat ruke. Proširite svoja interesovanja i poverenje i verujte u sebe i svoju sposobnost da se stvari dogode. Promene kod kuće će vam podići raspoloženje. Izaberite ono što vas čini srećnim, a zatim se posvetite tome.

RIBE 

Stavite tačku na emotivnu situaciju koja vas sputava. Proverite šta je moguće i distancirajte se od nevolja. Uložite svoju energiju tamo gde je važna, a svoj bes stavite po strani i odmorite. Razmotrite širu sliku i zanemarite trivijalnosti. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x