DNEVNI HOROSKOP: ROMANTIČNI GEST IZNENADIĆE DEVICE, VODOLIJE BI TREBALO DA POSTAVE PRIORITETE

Romantični gest danas bi mogao da iznenadi Device, Vodolije bi trebalo da se posvete određivanju svojih prioriteta, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 14.06.2022.


OVAN

Dobićete zamah fokusirajući se na ono što je važno. Ako budete dobro informisani, to će vam pomoći da pronađete rešenja za probleme koji se pojavljuju kada imate posla sa prijateljem, rođakom ili kolegom. Racionalan pristup će vam pomoći da steknete poštovanje i podršku uticajnih ljudi. 

BIK 

Biti neozbiljan ili pokušavati da impresionirate nekoga novcem će vas dovesti u iskušenje, ali na kraju ćete požaliti. Budite voljni da to uradite pre nego što date obećanja ili se prijavite za nešto što je u suprotnosti sa vašom rutinom ili uverenjima. 

BLIZANCI

Dobićete ono što zaslužujete ako se maksimalno potrudite. Pažljiv stav će vam pomoći da izaberete sve nedostatke koji vas mogu sputavati. Oslonite se na svoju energiju i majstorstvo koji će vam pomoći da obavite stvari na vreme i prema vašim očekivanjima. 

RAK 

Intuicija i emocije dovešće do pretpostavki i loših odluka. Koristite svoju maštu produktivno da biste postigli cilj. Fizička promena će dovesti do komplimenata koji daju podsticaj vašem egu. Romantika je u zvezdama.

LAV

Vodite računa o sebi i svom ugledu. Iznenadna promena planova može oštetiti vašu poziciju ako vise pričate, a manje radite. Uložite svoje srce i dušu u sve što radite i održavajte zamah da teče. 

DEVICA

Vaša moć ubeđivanja će dobiti podršku. Problem će nastati ako vi ili neko sa kim radite ne budete iskreni, direktni ili pažljivi kada postupate sa svojim obavezama. Proverite informacije pre nego što nastavite. Romantičan gest ili kompliment će vas iznenaditi. 

VAGA 

Provedite vreme sa prijateljem ili nekim bliskim. Razgovarajte o pitanjima koja mogu uticati na vaš odnos. Pregledajte zajedničke troškove ili zajedničke poduhvate i rezimirajte prednosti i nedostatke pre nego što napravite korak. Budite inovativni, ali vodite računa o drugima i ostanite u okviru budžeta. 

ŠKORPIJA

Podelite svoje misli i osećanja. Promene koje primenite pomoći će vam da otkrijete šta je moguće. Postavite budžet koji će vas podstaći na pozitivna prilagođavanja kod kuće i načina na koji rukujete novcem. 

STRELAC

Rad sa onima koji vam mogu pomoći da napredujete biće od koristi. Promena kod kuće će vas podstaći da preuzmete novi projekat ili podelite nešto posebno sa nekim koga volite. 

JARAC

Budite tajnoviti. Ako vršite direktan pritisak, biće teško dobiti ono što želite. Razmotrite logistiku situacije ili plana; iskoristite svoj šarm i znanje kako biste ubedili druge da vam pomognu da svoje ideje testirate. 

VODOLIJA

Ne lutajte, ili ćete zaostati. Ostanite tamo gde jeste radije nego da se natežete za nešto što nije dostižno. Prilagodite svoje planove i koristite svoju inteligenciju da postavite prioritete i postavite stvari na svoje mesto. Nastavite i budite pažljivi.

RIBE

Prihvatite fitnes i promene u životnom stilu. Budite detaljni, ali svoje planove držite u tajnosti dok ne testirate svako prilagođavanje koje želite da izvršite. Novi izgled ili imidž će privući pažnju i izazvati negodovanje kod nekoga posesivnog ili ljubomornog. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x