DNEVNI HOROSKOP: ROMANTIKA JE PRED VRATIMA LAVOVA, ŠKORPIJE MORAJU DA NAPRAVE KOMPROMIS

Romantika je danas pred vratima lavova, Škorpije će danas morati da naprave kompromis, a šta vama poručiju zvezde proverite u horoskopu za 06.10.2022.


OVAN

Pojednostavite svoj život. Zaustavite ludilo i počnite da dovodite stvari u red. Preuzmite inicijativu da uradite nešto prema vašim specifikacijama, i drugi će videti zasluge u vašim rečima i delima. Budite onaj koji će napraviti razliku. 

BIK

Ništa ne uzimajte zdravo za gotovo. Nadgledajte šta god želite da postignete. Ništa ne prepuštajte slučaju i nemojte rizikovati novcem, zdravljem ili ugovorima. Koristite svoju inteligenciju da revidirate ono što vam više ne funkcioniše. Naporan rad će doneti pozitivne promene. 

BLIZANCI

Stavite sebe i svoje talente na kocku i radite ono što najbolje radite. Prilike su očigledne ako se pojavite i predstavite ono što imate da ponudite. Podelite osećanja sa nekim koga volite. Romantika je u porastu. 2 zvezdice

RAK

Radite tiho iza zatvorenih vrata. Manje spoljnog mešanja će biti presudno ako želite da završite stvari. Promena u poslednjem trenutku će uticati na situaciju koja izaziva neizvesnost. Čitajte sitna slova pre nego što pristanete da učestvujete, jer je đavo u detaljima. Ograničite potrošnju. 

LAV 

Prilagodite svoj život  informacijama  koje dobijate. Druženje i posećivanje okupljanja, konferencija ili seminara će vas motivisati da smanjite stres i više uživate u životu. Koncentrišite se na svoj izgled i negovanje značajnih odnosa. Romantični susret će promeniti tok dana

DEVICA 

Odvojite trenutak da svarite šta se dešava i lakše ćete doći do rešenja. Udaljite se od napetih situacija koje će bude bes u vama. Ne potpirujte vatru kada vam je potreban plan koji vaših sledećih koraka. 

VAGA

Nemojte čekati da vas neko nadmaši. uložite sve što imate u ono što pokušavate da postignete i naučićete vrednu lekciju o tome kako da sami radite posao. Ne gubite vreme na one koji ne mogu da se pokrenu. Birajte svoje prijatelje i partnere na osnovu jednakosti. 

ŠKORPIJA

Ne dozvolite da vas neizvesnost sputava. Postavljajte pitanja i otkrijte šta je moguće. Ne dozvolite da negativnost stane između vas i onoga što želite. Budite spremni na kompromis ako će vam to pomoći da se približite svom odredištu. 

STRELAC

Ne šaljite konfuzne poruke. Budite iskreni, ponudite činjenice i dajte konkretne instrukcije ako želite da neko nešto uradi. Stavite emocije u zadnji plan i dozvolite da inteligencija bude pokretačka snaga vaših odluka. 

JARAC

Razmislite kako ćete finansijski da zatvorite ovaj mesec. Promena koja smanjuje režijske troškove će ublažiti stres i podstaći vas da pronađete druge načine za uštedu. Pojednostavite svoju dnevnu rutinu i fino podesite svoju ishranu i vežbanje kako biste odražavali bolje zdravlje. 

VODOLIJA

Nastavite da idete ka svom cilju; uživajte u plodovima svog rada kada stignete na odredište. Zadovoljstvo koje dobijete svojim dostignućima će dati snažnu poruku drugima u vezi sa onim što imate da ponudite. Neko vas duže vreme iz prikrajka posmatra sa ljubavlju, danas bi to moglo da vam bude jasnije.


RIBE

Ostanite fokusirani na ono što je važno i ne dozvolite da vas drugi uznemiravaju. Izrazi temperamenta će staviti klin između vas i nekoga koga volite. Ne govorite ništa zbog čega ćeš zažaliti. Kada ste u nedoumici, udahnite i zadržite svoje misli za sebe. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x