DNEVNI HOROSKOP: SJAJAN DAN ZA BLIZANCE, LAVOVI MOGU DA RAČUNAJU NA PODRŠKU

Pred Blizancima  je dan lične dobiti i romanse, Lavovi mogu da računaju na pomoć u svom poslu, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 01.04.2022.


OVAN


Krenite stazom koju smatrate privlačnom. Budite prijemčivi za ono što drugi imaju da ponude i otvoreni da isprobate nešto novo. Lično usavršavanje se favorizuje, a aktivnosti i događaji koji doprinose ljubavi i romantici se podstiču. Pokrenite se i krenite ka ostvarenju svojih snova.


BIK

Budite svesni svog okruženja i onoga što svi drugi rade. Vašprez će sprečiti nekoga da iskoristi vaše slabosti. Ponudite svoje prednosti, a ne svoje slabosti, i nadmašićete svakoga ko pokuša da vas odvede na krivi put.


BLIZANAC

Znanja, iskustva i dobrog tajminga imate u izobilju, pa nemojte dozvoliti da vam se neko meša u planove. Izazovite svakog ko vam se nađe na putu i ​​gravitirajte onima koji doprinose vašem cilju. Lična dobit, partnerstva i romansa su favorizovani.

RAK

Razmislite o tome šta je pošlo naopako i prilagodite se da se to više neće ponoviti. Priprema je ključ za ispravljanje stvari iz prvog puta. Ne ulazite u nesuglasice sa nekim ko se prljavo bori ili koristi ucene da bi vas nadmudrio.


LAV

Ne brinite o promenama koje drugi prave. Bavite se svojim poslom i ljudi koji dele vaše brige ponudiće vam pomoć. Poseban odnos će poboljšati vaš život i dati vam novi pogled na mogućnosti koje postoje. Romantika se podstiče. 


DEVICA

Postavite visoke standarde i držite se svoje reči. Ne dozvolite da ono što drugi rade utiču na vas da uradite nešto sumnjivo ili uložite više u njih od vas. Vaša budućnost zavisi od toga kako se ponašate prema drugima i od vaše sposobnosti da zadovoljite sebe.


VAGA

Planirajte da se družite sa ljudima koji vas izazivaju mentalno  i sa onima koji u vama izvlače ono najbolje. Jedinstveni planovi za dvoje će vas zbližiti i podstaći ličnu stabilnost i sigurnost koja vam olakšava um. 


ŠKORPIJA

Pokušajte nešto drugačije. Lična promena se možda neće svideti svima, ali ako vam odgovara, to je jedino što je važno. Preuzmite odgovornost za svoju sreću i vaš život će doći na svoje mesto. Oslobodite se mrtve težine.


STRELAC

Uključite se u aktivnosti koje zahtevaju snagu i okretnost. Radite zajedno sa ljudima koji dele vaše ciljeve i uverenja. Zdrava, srećna rutina će vam pomoći da budete najbolji. Razgovarajte o svojim planovima sa nekim koga volite, a zatim nastavite sa samopouzdanjem


JARAC

Ne dozvolite nikome da vas natera u nešto što vam se ne sviđa. Radite svoje i pravite promene kod kuće koje doprinose vašoj udobnosti i udobnosti. Na vama je da izaberete kako ćete trošiti svoje vreme i novac.


VODOLIJA

Idite u pravcu koji vam se čini ispravnim i ne dozvolite drugima da se mešaju. Vaše odluke u vezi sa novcem i poslovanjem moraju doći iz srca ako želite da rade za vas. Bitno je da volite ono što radite i ko ste


RIBE

Sagnite se malo i stvari će se okrenuti u vašu korist. Podsticaji i komplimenti će vam pomoći da ubedite druge da se uključe i da vam pomognu da postignete svoje ciljeve. Pokažite koliko ste strastveni u vezi sa svojim uverenjima i učinićete razliku

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x