DNEVNI HOROSKOP: SJAJAN DAN ZA DEVICE, SAVET ZA ŠKORPIJE JE DA PRATE SVOJE INSTINKTE

Device danas imaju priliku da naprave promene koje menjaju život na bolje, savet za Škorpije je da prate svoje instinkte, a šta vama zvezde poručuju proverite u horoskopu za 23.06.2022.

OVAN 

Začinite stvari, progovorite i iskoristite svoje iskustvo za napredovanje ili promenu. Budite hrabri i samouvereni i pazite na ono što je pred vama. Dinamičan prikaz načina na koji radite privući će interesovanje. 


BIK 

Čuvajte tajne dok se ne osećate prijatno da ih delite. Način na koji zamišljate kako se stvari odvijaju možda neće ličiti na ono što se zaista dešava. Danas ne zauzimajte ničiju stranu, potrudite se da ostanete neutralni posebno u pogledu konflikta ljudi oko vas. 

BLIZANCI

Iskoristite svoj šarm da dobijete ono što želite. Uključite se u nešto do čega vam je stalo. Način na koji se ponašate i šta postižete pomoći će vam da dobijete komplimente i predloge koji mogu da promene način na koji živite. 

RAK

Pripremite se da se suprotstavite svemu ili bilo kome ko vam stane na put. Napravite plan i uložite svoju energiju tamo gde će vam doneti nešto dobro. Zaobiđite iskušenje i prekomernu potrošnju. Nije dan za velike promene, držite se svog kursa, menjajte samo sitnice.

LAV 

Idite putim za koji znate da je teži, ali pravi. Prilagodite se izazovima na koje naiđete i ne stajte sve dok ne budete sigurni da ste dali sve od sebe. Doći ćete do opcija o kojima ranije niste razmišljali ako istražite i naučite sve što možete. 


DEVICA

Promena načina života će dovesti do ličnog rasta, novih veza i boljih odnosa sa prijateljima, porodicom i saradnicima. Uložite vreme i energiju u nešto u čemu uživate, a zatim to pretvorite u svakodnevno oslobađanje od stresa ili novi izvor prihoda. 

VAGA

Ne dozvolite da neizvesnost dovede do gubitka. Čuvajte svoju imovinu i ispunjavajte obaveze kako biste bili sigurni da ne propustite priliku koja vam može pomoći da napredujete. Koristite inteligenciju da šarmirate nekoga sa kim želite da radite. 

ŠKORPIJA

Promena će vam podići raspoloženje i pomoći vam da shvatite šta je najbolje za vas. Odmaknite se od taktike pritiska koja vas gura u pravcu u kom ne želite da idete. Neka vas intuicija vodi i nešto dobro će se desiti. 

STRELAC 

Odgovoran stav će vam dati prednost kada se suočite sa konkurentskom situacijom. Otvarajući svoja vrata prijateljima i rođacima, dobijate uvid u to kako najbolje iskoristiti ono što imate. Romantika je favorizovana. 

JARAC

Brzo ćete shvatiti šta se od vas očekuje ako o svojim namerama razgovarate sa prijateljem, rođakom ili partnerom. Požurite da izvršite prilagođavanja koja će vam pomoći da očuvate mir i učiniti vaš kućni život privlačnijim. 

VODOLIJA

Držite svoje emocije pod kontrolom i koristite inteligenciju i šarm da ubedite druge da vide stvari na vaš način. Obratite pažnju na to koliko stvari koštaju i šta možete priuštiti. Negujte smislene odnose i razgovarajte o svojim namerama.

RIBE

 Pogledajte šta je moguće i ne oklevajte da ka tome krenete. Promena počinje sa vama; preuzimite kontrolu i odgovornost, zauzmite stav i to će odbiti sve one koji bi da se mešaju u vaš život i one koji vam crpe energiju.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x