DNEVNI HOROSKOP: SJAJAN DAN ZA RAKOVE, STRELČEVI DA BUDU NA OPREZU

Pred Rakovima je sjajan dan, dok će Strelčevi morati da budu na oprezu, a šta vam poručuju zvezde proverite u horoskopu za 03.11.2022.


OVAN

Zauzmite zadnje sedište i posmatrajte. Ono što ćete otkriti biće ko je na vašoj strani, a ko nije. Raditi nešto fizičkI će ublažiti stres i podstaći vas da se vratite na stare ideje koje su bolje prilagođene trendu stvari na današnjem tržištu. 

BIK

Prepoznajte svoje sposobnosti i kako da iskoristite ono što znate da biste napredovali. Izaberite svoj način delovanja na osnovu svojih potreba, a ne zato što neko pokušava da vas gurne u pravcu koji im nudi više koristi od vas. 

BLIZANCI

Ne možete svima ugoditi, zato težite da radite ono što vas čini srećnim. Zapitajte se šta drugi traže da uradite, informacije koje dobijete ili incident može da promeni kako se osećate prema nekome koga poznajete. Idite direktno na izvor izvor informacija kako ne biste doneli pogrešnu procenu.

RAK

Vaše ideje će biti na mestu. Govorite i radite zajedno sa onima koji su podjednako entuzijastični. Pretvorite sve što radite u nešto prijatno za sebe i sve koji žele da pomognu. Provođenje vremena sa nekim koga volite dovešće do dugoročnih planova. 

LAV

Učinite sve što je potrebno da očuvate mir. Budite dobar slušalac, ponudite sugestije i uložite svoju energiju tamo gde će vam najviše pomoći. Ne dozvolite da vas odluke koje donose drugi poremete. Bavite se svojim poslom i završite ono što ste započeli. 

DEVICA 

Okupite se sa prijateljima, kolegama ili rođacima i razgovarajte o planovima i razlikama koje imate. Smislićete način da ugodite svima dok se i dalje bavite svojim glavnim brigama. Obratite pažnju na način na koji izgledate i predstavljate se. 

VAGA 

Provedite više vremena u učenju, podučavanju i radu kao timski igrač. Izrazite svoja osećanja, šta pokušavate da postignete i šta treba da drugi urade da vam pomognu da postignete svoj cilj. Dajte sve od sebe i dobićete važne stvari za uzvrat.

ŠKORPIJA

Uključite se u nešto jedinstveno. Pokušajte da svoje veštine i iskustva primenite na nešto zbog čega se osećate dobro u vezi sa svojim doprinosom. Ako date sve od sebe da napravite razliku, motivisaćete druge da se ugledaju na vas i da se uključe i pomognu.

STRELAC

Odahnite i ponovo razmotrite svoje mogućnosti. Izaberite da slušate stručnjaka, a ne nekoga ko koristi emocionalne taktike da bi vas iskoristio. Uložite svoju energiju u učenje, život u trenutku, obraćanje i držanje emocija pod kontrolom. 

JARAC 

Idite putem kojim se ređe ide i vidite kuda ide. Oni sa kojima se sretnete obogatiće vaš život i poglede. Proširite svoj um i interesovanja i ponudite svoju stručnost cilju koji želite da osvojite. Romantika će poboljšati vaš lični život. 

VODOLIJA

Nastavite da idete napred, bez obzira na to šta drugi rade ili govore. Ne dozvolite da spoljni uticaji ometaju vaše planove. Obratite pažnju na ono što vam je važno i savladaćete svaku prepreku na koju naiđete. 

RIBE

Ništa ne prepuštajte slučaju u vezi sa svojim materijalnim stanjem. Složite svoje papire i napravite plan ulaganja koji će vam pomoći da smanjite dug. Obećanje koje date nekome koga volite zbližiće vas. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x