DNEVNI HOROSKOP: STRELČEVI BI TREBALO DA POSLUŠAJU SVOJE SRCE, VODOLIJE DA SAKRIJU EMOCIJE

Pred strelčevima je dan u kome bi trebalo da poslušaju svoje srce, a ne brbljanje onih koji im se udvaraju, Vodolije bi trebalo da sakriju svoje emocije i planove, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 23.04.2022.

OVAN

Uložite svoju energiju tamo gde ona donosi najveći doprinos. Učestvujte u događajima ili razgovorima koji će napraviti razliku. Način na koji se nosite sa emocionalnim situacijama odražavaće koliko dobro drugi reaguju. Ne započinjite nešto ako se ne možete potpuno posvetiti.

BIK

Emocije će isplivati na površinu ako se pojavi neizvesnost u vezi sa vašim statusom ili položajem. Ostanite mirni, postavljajte pitanja i unesite sve potrebne promene kako biste očuvali mir i zadržali svoj integritet i sigurnost. Lična afirmacija i romansa su favorizovani. 

BLIZANCI

Obratite pažnju na detalje. Pridržavajte se pravila i nemojte se upuštati u neutabane staze. Težite savršenstvu, držite obećanja i držite se istine. Ako ne uspete, na kraju ćete morati sa snosite posledice. Ništa ne prepuštajte slučaju. 

RAK

Napravite promenu i vidite šta će se desiti. Izađite iz svoje zone udobnosti, pristupite jedinstvenim ljudima i uložite svoju energiju tamo gde se računa. Budite deo rešenja i naučićete nešto o životu. Mir i sreća su na dohvat ruke, a romantika u vazduhu.

LAV

Donosite odluke na osnovu svojih potreba, a ne onoga što neko želi. Budite hrabri i držite se svojih planova. Dajte drugima istu slobodu koju tražite i ne plašite se da krenete na put sami. Ne računajte ni na koga osim na sebe. 

DEVICA 

Ne dozvolite da vas bes obuzme. Distancirajte se od svadljivih pojedinaca ili situacija koje nanose više štete nego koristi. Okružite se istomišljenicim koji rade na sličnim ciljevima i naći ćete put do slobode i mira. 

VAGA

Stavite novac i imetak na sigurno mesto. Ne potcenjujte koliko imate ili šta dugujete. Raščišćavanje duga će vam olakšati um. Uložite svoju energiju u pojednostavljenje svog života i vezivanje labavih čvorova. 

ŠKORPION

Na vama je da pronađete rešenja. Ne računajte na to da će drugi učiniti stvari umesto vas ili da će vam olakšati život. Uložite svoju energiju tamo gde najviše pomaže i vodite računa o svemu što vas može sprečiti da postignete svoj cilj.

STRELAC

Napredovaćete ako ste organizovani. Ne dozvolite da vam bilo ko poremeti planove ili da vas navede da koristite prečice koje vas mogu izložiti riziku. Slušajte svoje srce, a ne brbljanje onih koji pokušavaju da vas zavedu.  

JARAC

Proširite potragu za boljim načinom života. Poboljšajte svoje okruženje tako da odgovara vašim potrebama i time pomozite sebi  na putu koji vam donosi sreću koju želite. Stavite svoje srce na sto i podelite svoja osećanja sa nekim koga volite. 

VODOLIJA

Sakrijte emocije. Nemojte nikome davati uvid u ono što mislite ili planirate. Sačekajte svoje vreme i izgradite čvrstu osnovu da pokrenete svoje ideje koje će vas odvesti u pravcu koji će vam doneti olakšanje.

RIBE

Uložite energiju u ono što vam je važno i ostvarićete svoj cilj. Promena će vam dati drugačiju perspektivu u pogledu mogućnosti i pružiti vam nadu. Lična poboljšanja će dovesti do poboljšanog odnosa sa nekim posebnim. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x