DNEVNI HOROSKOP: STRELČEVI DA ČITAJU IZMEĐU REDOVA, RIBE DA SE POKRENU

OVAN

Bićete iznenađeni odgovorom koji ćete dobiti. Izaberite da proverite ono što čujete i razmotrite sledeći korak. Promena srca će vam pružiti priliku da ponovite nešto što volite. Ne oklevajte ako je donošenje odluke neophodno

BIK

Uključite se u ono što vas najviše privlači; prilika će se otvoriti. Slučajni susret, razgovor ili ponuda će stimulisati vaš um i stvoriti situaciju koju želite da ostvarite. Preuzmite inicijativu i napravite svoj potez.

BLIZANCI

Slušajte, posmatrajte i odgovarajte dostojanstveno. Odbijte da se upuštate u tračeve. Ostanite fokusirani na ono što je važno za vas - kako izgledate, osećate i planirate napredak. Zaštitite svoj ugled i svoje zdravlje

RAK

Radite ono što najviše volite, živite punim plućima i uživajte u trenutku. Dnevni izlet, susreti ili društveni događaji koji vas inspirišu pretvoriće ovaj dan u dragu uspomenu. Zagrli ljubav i neguj ono i onoga što vam najviše znače.

LAV

Budite prijateljski nastrojeni posmatrač i izbegavajte da se upletete u tuđe probleme. Ne dramatizujte ono što se dešava oko vas niti doprinosite haosu. Okrenite se sebi i koncentrišite se na lični razvoj koji je edukativan i inspirativan. Mir i ljubav su poželjni.

DEVICA

Razgovarajte pre nego što odlučite šta dalje. Prvo dajte drugima priliku da izraze svoje mišljenje i ponudite alternative koje će očuvati mir. Nema ničega što ne možete postići ako ste spremni da radite u harmoniji kako biste ostvarili svoj cilj.

VAGA 

Držite emocije po strani. Problemi u kući ili u partnerstvu će se pogoršati ako niste spremni na kompromis. Bavite se pitanjima koja se tiču zajedničkih finansija i sporazuma s predviđanjem, poštovanjem i planom koji će zadovoljiti sve. Podržani su ravnoteža i podsticaji.

ŠKORPIJA 

Iznesite svoje ideje i bićete iznenađeni ko će odgovoriti. Najviše ćete dobiti umrežavanjem na događajima koji nude uvid u ono što je aktuelno. Otvoren um, razumevanje vaših uverenja i želja, kao i spremnost da idete do kraja, doneće vam veliku prednost.

STRELAC

Slušajte i čitajte između redova; neko će vas zavarati ako niste direktni. Medicinski ili kućni problem će biti teško dijagnostikovati ako poverenje i istina ne prevladaju. Fokusirajte se na sebe i dajte sve od sebe umesto da pokušavate promeniti druge.

JARAC

Sređujte nerešene stvari i krenite ispočetka. Nemate čega da se plašite i mnogo toga možete dobiti prateći put koji vodi do sreće. Recite ono što vam je na umu i pokrenite svoje planove. Ljubav, romantika i lični dobitci čekaju vas.

VODOLIJA 

Ne uzimajte ništa zdravo za gotovo. Ne dozvolite nesigurnosti da preovladaju. Na vama je da preuzmete kontrolu i da odbijete sve što nije u vašem najboljem interesu. Budite budni i ne dozvolite iskušenjima da vas odvedu s puta.

RIBE

Na vama je da stvari pokrenete. Verujte u sebe. Finansijski dobitak ili promena će vam doneti mir uma. Način na koji raspoređujete rad i novac odrediće prilike i bonuse koje ćete dobiti.

Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x