DNEVNI HOROSKOP: STRELČEVI DA NE ODUSTAJU OD LJUBAVI, A VODOLIJE OD SVOJIH SNOVA

Vreme je da Škorpije razmisle o tome šta im je važno i da ne odustaju od ljubavi. Vodolije bi trebalo da se bore za svoje snove, bez obzira na prepreke, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 27.07.2022.

OVAN

Znajte šta morate da uradite da biste prevazišli nevolje i popravili se. Stanite iza svojih izjava, ali nemojte ignorisati spoljni doprinos. Umrežavanje će vam pomoći da odlučite između toga ko će vam najverovatnije pomoći da napredujete i ko je manipulativan. 

BIK 

Postavite granice, ali ne ograničavajte ono što možete da postignete. Mudro birajte svoje bitke i sarađujte sa onima koji mogu da doprinesu vašem cilju. Dan je da više posmatrate, a manje donosite konkretne, posebno dugoročne odluke.


BLIZANC

Bićete sami sebi najveći neprijatelj ako se ne držite istine i ne poštujete svoja obećanja. Marljivost i disciplina će vam pomoći da napredujete; smele izjave zasnovane na nedovoljno činjenica će raditi protiv vas. Koristite svoju maštu da stvarate, a ne da zavaravate. 

RAK 

Koristite kreativni doprinos u svoju korist. Uzmite ono što drugi nude i pretvorite to u nešto spektakularno. Vaš uvid će privući pažnju i podstaći druge da se ugledaju na vas i pomoći vam da dostignete svoj cilj. Verujte u sebe. 

LAV

Sukob će vas naterati na razmišljanje i pokrenuti nove početke. Ne gubite vreme na bes. Ako koristite svoju energiju da ostvarite svoje ciljeve, pronaći ćete najbrži put do sreće. Budite racionalni i trudite se da ublažite stres. 

DEVICA 

Budite deo rešenja i napravite razliku. Promena koju napravite doneće pozitivne rezultate. Deljenje sa nekim koga volite će vas zbližiti i pomoći vam da izvršite finansijska prilagođavanja koja smanjuju vaše troškove. 

VAGA

Preteraćete ako vam se ukaže prilika. Razmislite o stvarima i ne postupajte na osnovu pretpostavki. Gledajte unutra i koncentrišite se na samousavršavanje. Disciplina, zajedno sa kondicijom i dovoljnim odmorom, promeniće igru. Uradite sve što je potrebno da održite dobro zdravlje. 

ŠKORPION 

Dela će govoriti više od reči. Ostvarite svoja obećanja i postavite visoke standarde koje će drugi slediti. Ne dozvolite da se ljutnja pojavi i zapamtite dela menjanju hiljadu reči. 


STRELAC 

Budite pametni sa svojim novcem. Obratite pažnju na detalje i postavite praktične ciljeve. Skrenite pažnju na dom i porodicu i načine za poboljšanje odnosa i životnih aranžmana. Preuzmite odgovornost za svoje postupke i reči. Ne odustajte od ljubavi.

JARAC 

Unapred isplanirajte  promene koje želite da primenite. Živite u okviru svojih mogućnosti i ne dozvolite da vas bilo ko nagovori na nešto zbog čega se osećate neprijatno. Lična poboljšanja će povećati vašu popularnost i podstaći ljubav i romantiku. 


VODOLIJA 

Kada ste u nedoumici, sedite čvrsto i sačekajte da vidite šta će se desiti. Idite velikim putem, bez obzira šta drugi rade, i nećete požaliti. Prilika za posao ili finansijska dobit izgleda obećavajuće. Ne odustajte od svojih snova

RIBE

Uključite se u nešto što vas inspiriše i motiviše da krenete u novom pravcu. Promena će podići vaš moral i pomoći vam da pređete iz situacija koje vas sputavaju. Oslobodite se prošlosti i proslavite nove početke sa nekim koga volite.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x