DNEVNI HOROSKOP: STRELČEVI DA SE DRŽE ISTINE, VODOLIJE DA SE OTARASE LOŠIH VIBRACIJA

Strelčevi bi danas trebalo da se drže istine, Vodolije da se otarase loših vibracija, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 15.11.2022.


OVAN 

Možete da se zabavite i bez preterivanja. Pozovite ljude koji dele vaša uverenja i brige i brzo ćete pronaći rešenje za nešto što vas muči. Vaše akcije, posvećenost i sposobnost da postignete stvari će doneti nagrade. 

BIK 

Ne dozvolite da vas emocije sputavaju. Neizvesnost će vas ostaviti da se zapitate šta dalje, ali ako analizirate situaciju, pojaviće se jednostavno rešenje koje je jedinstveno. Ovaj put će se boriti protiv svake negativnosti koju primite od spoljnih uticaja. 

BLIZANCI

Vaš dom je vaš zamak, pa ga uredite prema svojim potrebama. Udobnost i praktičnost će vas podstaći da uradite više za kraći period, ostavljajući prostora za druge mogućnosti. Vaš predlog će biti dobro primljen. 

RAK

Pustite um da odluta, i otkrićete nešto o čemu niste mislili ili znali da možete da postignete. Vera u sebe će se isplatiti i naterati druge da shvate vašu vrednost. Kolači i dogovori, i izaći ćeš na vrh. Tražite i dobićete. 

LAV

Usporite, posmatrajte i prilagodite sve što vam može stati na put ili vas finansijski koštati. U redu je razmišljati na veliko, ali kada je u pitanju testiranje vaših ideja, potražite povoljne ponude. Menjajte samo ono što je potrebno i trošite ono što je potrebno. 

DEVICA 

Posetite mesto na kome nikada niste bili ili se prijavite za nešto što nudi informacije koje vam mogu pomoći da ostvarite promenu za koju želite. Pronađite način da iskoristite dar koji posedujete da biste napredovali. Radite ono što dolazi prirodno. 

VAGA 

Sačekajte uputstva pre nego što počnete nešto novo. Postavljajte pitanja, dajte predloge i budite precizni u vezi sa obavezama koje ste spremni da sami nosite. Koncentrišite se na obavljanje bilo kog zadatka koji preuzmete i izaberite da radite sami ako je moguće. 

ŠKORPIJA

Postavite visoke standarde i dajte prioritet samousavršavanju. Budite kreativni i potražite jedinstvene promene koje možete primeniti da dodate udobnost svom domu bez prekoračenja budžeta. Zadržite svoja prava osećanja ako će vas to dovesti u kompromitujući položaj. 

STRELAC 

Pronađite svoju strast i vidite kuda ona vodi. Dajte sve od sebe i dobićete povrat koji želite. Držite se istine i onih koji nude poštenje i lojalnost. Promenite samo ono što je neophodno da biste izbegli zabunu i brigu. Zaštitite svoju imovinu. 

JARAC

Ne delite lične podatke. Postavljajte pitanja i pažljivo slušajte i moći ćete da procenite sa kojom god situacijom se suočite. Ispostaviće se da je promena bolja od očekivane i daće vam podsticaj koji vam je potreban da postignete svoj cilj. 3 zvezdice

VODOLIJA 

Otresite se loših vibracija koje vam neko šalje i uradite svoje. Vaše prednosti su inovativnost i smišljanje ideja i koncepata koji će vam pomoći da postignete svoj cilj. Pozitivan stav će vas odvesti u krug pobednika. 

RIBE 

Bićete ispred svog vremena i žudećete da idete, pa radite ono što najbolje radite. Promovišite i predstavite svoje planove, a vi ćete šarmirati i ubediti druge da se pridruže i pomognu vam da postignete svoj cilj. Lični rast će biti prosvetljujući. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x