DNEVNI HOROSKOP: STRELČEVI DA ČUVAJU SVOJE TAJNE, RIBE DA SE PREPUSTE ROMANTICI

Strelčevi bi danas trebalo da čuvaju svoje tajne, Ribe da se prepuste romantici, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 09.06.2022.

OVAN 

Iskočite napred, verujte u sebe i vodite računa o labavim krajevima. Kako ćete reagovati i šta nudite da uradite zavisiće od toga koliko ćete pomoći dobiti zauzvrat. Ne dajte nekom drugom kontrolu nad svojom sposobnošću da zaradite novac. 

BIK

Očekujte da ćete se suočiti sa protivljenjem ako ne igrate po pravilima ili ste skloni detaljima. Uradite ono što se očekuje pre nego što pređete na ugodne aktivnosti. Fizičke promene zahtevaju više razmišljanja pre nego što nastavite. 

BLIZANCI 

Uživajte u onome što drugi nude, ali se suočite sa realnošću i onim što je izvodljivo pre nego što uđete u poduhvat koji podrazumeva zajedničke troškove. Zadržite svoj novac i svoje ideje za sebe. Disciplina će pomoći da se spreči preterano uživanje. 

RAK

Uključite se u nešto što pomaže da osigurate budućnost. Razgovarajući o zajedničkom poduhvatu ili zajedničkim troškovima sa nekim bliskim, smislićete plan zarade koji će vam pomoći da uštedite za nešto što želite. Dan je za romantiku.

LAV

Usredsredite se na nešto što vam je zanimljivo. Budite otvoreni za učenje i učešće u događajima koji nude znanje, finansijsku dobit i fizičku i emocionalnu stabilnost. Prisustvujte ponovnom okupljanju ili se povežite sa nekim sa kim delite interesovanje. Ne rizikujte po zdravlje.

DEVICA

Mnogo ćete naučiti ako budete gledali i slušali. Učestvujte u motivacionim događajima i ponudite da svoje iskustvo i veštine iskoristite za rešavanje ekonomskih situacija. Razgovarajte o ličnim namerama  sa nekim koga volite. 

VAGA 

Interakcija i učenje. Ispitujte sve što ne razumete i shvatite stvari ozbiljno. Previše obećanja ili prekomerna potrošnja dovešće do finansijskog stresa. Ciljajte da štedite, a ne da donirate, investirate ili kupujete. Upišite se na seminar ili kurs. 

ŠKORPION

Promenite svoj kurs i nastavite da dalje. Uložite svoje srce i dušu u sve što radite, ali ne dozvolite nikome da vas iskorištava. Kreativno se nosite sa troškovima. Ako sami uradite više posla, to će vam pomoći da sačuvate budžet.


STRELAC 

Ne verujte drugima da će čuvati vaše tajne. Zadržite lične podatke za sebe. Provedite vreme popravljajući svoj dom tako da odgovara vašoj ličnosti i emocionalnim i fizičkim potrebama. Uradite sve što je potrebno da se stvari završe na vreme. 

JARAC

Radite uz svakoga ko ima nešto da ponudi. Pretvorite učenje i korišćenje onoga što saznate u avanturu i probudićete druge da vide i uživaju u nečem izvanrednom. Izaberite umerenost i minimalizam umesto luksuza.

VODOLIJA 

Nemojte se svađati sa prijateljima, rođacima ili kolegama. Dobićete uporište ako sačuvate mir i budete spremni na kompromis da biste završili stvari. Što manje zavisite od drugih, to bolje. Odaberite da sami uradite posao ako će vam to pomoći da postignete svoj cilj. 

RIBE

Obratite pažnju na smislene odnose. Neka vas prošlost podseti kako da se nosite sa onima koje volite. Pozitivna promena će se desiti ako ste otvoreni i iskreni u pogledu svojih namera i osećanja. Romantika će poboljšati vaš život. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x