DNEVNI HOROSKOP: STRELČEVI ĆE MORATI DA KAŽU "NE", JARČEVI DA GLEDAJU SVOJA POSLA

Pred Strelčevima  je dan u kome će morati da kažu "ne", za Jarčeve je najbolje da danas gledaju svoja posla, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 14.05.2022.


OVAN

Procenite svoju trenutnu ličnu i profesionalnu situaciju i doći ćete do ideje koja će vam pomoći da svoj život učinite ugodnijim. Promena tempa, načina života ili rutine pomoći će vam da ispravite svoje prioritete. Romantika je u porastu.

BIK

Ne brinite ako naiđete na protivljenje. Debata će ponuditi uvid u to kako drugi misle i šta mogu da urade. Mudro birajte reči i ponudite nešto čemu je teško odoleti; dobićete podršku i odbiti smetnje. 

BLIZANCI

Radite sami posao kako biste izbegli razočaranje. Dobro organizovan raspored će odvratiti druge da se mešaju u vaše planove. Nastavite da se krećete i radite ono što najbolje radite, a sve ostalo će doći na svoje mesto. Prikazani su romansa i lični rast.

RAK 

Dobićete dosta pažnje ako dozvolite da vaša kreativna mašta prođe kroz vaše aktivnosti. Neka vaši planovi budu jednostavni i pristupačni, i sve će se odvijati glatko. Ne odbacujte mišljenje stručnjaka kada je u pitanju praktičnost. Ne savijajte se pod pritiskom. 

LAV

Istražite nove mogućnosti. Pomozite nekom u ostvarenju cilja ili nekome kome je pomoć potrebna. Potražite način da završite stvari bez upuštanja u emocionalnu bitku. Slušajte zabrinutosti i žalbe i ponudite poštena rešenja ako želite da ostavite utisak. 

DEVICA 

Obratite pažnju na ljude do kojih vam je najviše stalo. Ljubazan gest će utrti put do neočekivane podrške i praktične pomoći. Ono što radite značajno će uticati na ono što se dešava. Izaberite akciju umesto reči i nemojte stati dok ne budete zadovoljni rezultatima. 


VAGA

Ne suzdržavajte se. Uložite svoje talente da rade za vas i imaćete publiku. Istaćićete  se na društvenom događaju i prikupiti informacije o drugima koje će vam pomoći da donesete ličnu odluku. Romantika će obogatiti vaš život. 

ŠKORPIJA

Emotivna stvar će isplivati na površinu ako se nađete sa prijateljem, rođakom ili emotivnim partnerom. Slušajte i birajte reči mudro. Nije vreme za tvrdoglavost. Čuvajte mir. 

STRELAC

Neko će koristiti emocionalne taktike da vas gurne u nešto sumnjivo. Budite jaki i spremni da kažete "ne". Uložite svoje vreme i energiju u poboljšanja sebe i kuće koja nudI stabilnost i opuštaju vaš um. Romantika je favorizovana. 

JARAC

Bavite se svojim poslom i radite stvari na svoj način. Ako ne pravite galamu, izbeći ćete smetnje. Ne ugrožavajte svoje zdravlje ili svoju reputaciju. Pobrinite se za nedovršene poslove i pređite na ugodnu zabavu. 2 zvezdice

VODOLIJA

Pregledajte svoja ulaganja, imovinu i obaveze. Važno je da znate gde se nalazite pre nego što napravite korak ili pristanete na promenu koju neko vama blizak želi da učini. Zaštitite se od gubitka i ublažićete stres. 

RIBE

Pregledajte lična dokumenta, potvrdite rokove, ništa ne prepustite slučaju. Kada saznate gde ste finansijski i pravno, prepoznaćete mogućnosti i promene koje možete da napravite. Formulišite plan i pripremite se za napredovanje. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x