DNEVNI HOROSKOP: STRELČEVI SU PRED ODLUKOM, VODOLIJE SE SUSREĆU SA SVOJIM EMOCIJAMA

Pred Jarčevima je dan odluke, a pred Vodolijama dan u kome bi trebalo da se suoče sa svojim emocijama, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 16.08.2022.

OVAN

Pozovite ljude koji imaju šta da ponude. Umrežavanje će vam omogućiti da date predloge koji podstiču druge da vam pomognu da ostvarite svoje snove. Ne oklevajte da uobličite ponude kako biste bili sigurni da ćete dobiti željene rezultate. 

BIK

Koristite inteligenciju da se probijete kroz uspone i padove sa kojima se suočavate. U redu je promeniti mišljenje i krenuti u drugom pravcu. Budite precizni i nastavite sa znanjem da možete dati sve od sebe i prikupiti svoje nagrade. 

BLIZANCI

Idite gde je akcija i učestvujte. Uključite se, uradite svoje i iskoristite svoje veštine da pomognete drugima. Način na koji radite i ljudi koje uključite pretvoriće se u vaše najznačajnije resurse. Ne ostavljajte ništa nedovršeno i ne zatvarajte vrata. Romantika se podstiče. 

RAK

Izbegavajte zajedničke poduhvate, bez obzira na sjajnu prezentaciju. Trebalo bi da radite svoju stvar umesto da pratite  nešto što neko drugi pokušava da uradi ili proda. Duhovit stav i kreativni um pomoći će vam da pronađete put ka samozadovoljstvu. 

LAV 

Smanjite ton. Zavalite se i razmislite i videćete stvari drugačije. Ne upuštajte se u nečiji san kada imate svoje snove da ostvarite. Volite ko ste i šta možete učiniti za sebe i druge. 

DEVICA 

Razgovarajte o svojim ambicijama i uključite se u sve što je potrebno da biste stvari obavili kako treba. Ne dozvolite da se partnerstvo pokvari jer ne pratite svoje planove nakon rasprave o tome šta je sledeće. Sledeće je sve što je na redu.

VAGA 

Dođite u kontakt sa svojim osećanjima i radite ono što vas uzbuđuje i bićete zadovoljni rezultatima i vezama koje usput ostvarite. Napor da budete u formi će pokazati rezultate i podstaći zdrav način života. Romantika je favorizovana.

ŠKORPIJA 

Opustite se, sedite i uživajte u pejzažu. Pustite svoj um da luta i uključite se u nove mogućnosti koje vam omogućavaju da efikasnije koristite svoje veštine. Neka vaši atributi rastu i prilagodite se kako biste bili aktuelni i podstakli lični rast. 

STRELAC

Razmotrite svoje opcije pre nego što donesete odluku. Od suštinskog je značaja da razumete mehanizam iza onoga što radite i kako to koristi vama i drugima. Neka vaše zdravlje i emocionalno blagostanje budu vaši prioriteti, a vaša sreća vaš cilj. 

JARAC

Uložite svoju energiju tamo gde je važna. Ako gubite vreme na svađu, propustićete neverovatnu priliku. Verujte svojoj inteligenciji koja će vam pomoći da prevaziđete iskušenje. Procenite svoju trenutnu poziciju i prilagodite svoj životni stil tako da odgovara vašem budžetu. 

VODOLIJA

Pokrenite stvari; ne gubite iz vida svoj cilj. Pogledajte širu sliku i planirajte svoj pobednički marš. Prepoznajte šta je najbolje za vas i ne zaustavljajte se dok ne stignete na odredište. Podstiču se fizička poboljšanja, romansa i dugoročni planovi. 

RIBE 

Promena počinje od vas. Ne sledite ono što radi za nekog drugog. Pronađite plan koji je usklađen sa onim što želite da ostvarite. Razmislite kako možete da iskoristite svoje atribute da postignete nešto što osećate da ste predodređeni da sledite. Prihvatite život sa strađću. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x