DNEVNI HOROSKOP: UŽURBAN DAN ZA LAVOVE, JARČEVE OČEKUJE IZNENAĐENJE

Užurban dan za Lavove, Jarčeve čeka iznenađenje, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 15.03.2022.


OVAN

Konfuzan dan za vas. Doći će do zabune oko tuđeg novca i zajedničkih ulaganja. Javni poslovi su danas favorizovani. Veče će vam doneti i društveni uspeh. Izdržite do večeras


BIK

Ovo može biti vreme za romansu, bilo novu ili iz obnovljene veze sa vašim partnerom. Dobar dan za napredovanje u finansijama i za promenu stavova ka pozitivnijem pristupu


BLIZANAC

Vaša oštra inteligencija učiniće da se vaše kolege osećaju ugroženo. Njihov problem. Ne dozvolite svom partneru da vas zamara.. Odmor tokom vikenda će se pokazati prosvetljujućim. 


RAK

Radujte se. Biće vam isplaćeni davno dospeli dugovi i namireni stari računi. Zdravstveni problemi su obično izazvani vađom depresijom, stresom i ekstremnim fizičkim aktivnostima. Sabrite se.


LAV

Zvoniće vam telefoni, stizaće vam poruke, ali ćete preživeti i biti uspešni u komunikaciji. Naporan dan svakako, pa morate biti oprezni da se ne preopteretite.


DEVICA

Finansijski imate veoma stabilnu poziciju danas. Međutim, uznemirićete se zbog trivijalnih stvari. Vaš problem, ako imate vremena da se bavite glupostima


VAGA

Starijoj voljenoj osobi u porodici danas je potrebna vaša briga i pažnja, ali vi ste šarmantni i ubedljivi i pomoći ćete da se stvari smiri. Ovo je odlično vreme za rad na pitanjima samopouzdanja.


ŠKORPIJA

Zajmove ili dugove treba uskoro izmiriti, ali neočekivani priliv će olakšati stvari. Pokušajte da ne dozvolite da rođaci ili prijatelji izazovu bilo kakav sukob  sa vašim partnerom. Ostanite blagi.


STRELAC

Platonsko prijateljstvo se pretvara u nešto više, iznenadivši vas. Uživajte i preskočite da danas rešavate stare probleme, nije vreme, a oni će i sutra biti tu.


JARAC

Danas vas čeka iznenađenje. Može doći u obliku neočekivanog posetioca. Koristite svoj intelektualni šarm i znanje, kad ga već imate.  Uložite svoje napore da budete kreativni.


VODOLIJA

Možda ćete doći do iznenađujućeg otkrića o nečemu iz svoje prošlosti. Izbegavajte sukobe na poslu. Možete naučiti vredne informacije ako slušate i posmatrate šta drugi rade i govore.

RIBE

Dan da se osećate pozitivno. Moguć je ponovni susret sa voljenom osobom. Bićete domaćin zabave ili će se održati zabava u vašu čast. Pazite da ne pokažete svoj temperament kada imate posla sa šefom.

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x