DNEVNI HOROSKOP: UZBUDLJIV DAN ZA BLIZANCE, SAVET ZA RIBE - PRATITE INTUICIJU

Pred Blizancima je dan za istraživanja, Ribe bi trebalo da prate svoju intuiciju, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 30.03.2022.


OVAN

Gledajte unutrar sebe i izvršite prilagođavanja koja umiruju vašu dušu. Stavite tačku na ono što vas čini nesrećnim i preuzmite kontrolu nad svojim životom. Budite odgovorni i donosite odluke koje služe samousavršavanju i nezavisnosti


BIK

Uložite srce u ono što odlučite da radite i ne dozvolite da vas neko zavede. Preuzmite inicijativu, razmislite svojom glavom i uradite ono što je ispravno i najbolje za vas. Dobro iskoristite svoju energiju i ostvarićete svoj cilj.


BLIZANAC

Pokrenite se, istražujte nove mogućnosti, umrežite se i družite sa ljudima koji vas inspirišu. Budite dobar slušalac, obradite informacije i vidite šta možete da iskoristite da unesete više različitosti u način na koji organizujete svoje obaveze.RAK

Neka vaša dela govore umesto vas. Uronite u ono što vam je važno i prevazići ćete svaku barijeru na koju naiđete. Proširite svoje veštine i kvalifikacije i potražite pomoć od stručnjaka ili onih koji vas mogu povezati sa uticajnim ljudima


LAV

Distancirajte se od bilo koga ko čini nerealne poteze. Ne ugrožavajte svoju poziciju ili ugled niti preuzimajte odgovornost za nečiju grešku. Ostanite na svom terenu, zaštitite svoja prava i osigurajte svoju budućnost. Procenite odnose koji se kolebaju i uskladite se sa ljudima koji isto misle.


DEVICA

Ponosite se onim što radite i podelite ono što otkrijete sa ljudima koji rade na postizanju sličnih rezultata. Partnerstvo koje izvlači ono najbolje u vama izgleda obećavajuće. Umrežavanje, traženje obrazovnih mogućnosti i promena pejzaža poboljšaće vaš život


VAGA

Na vama je da revidirate svoj raspored kako biste lakše ostvarili svoje ciljeve. Ne možete da zavisite od drugih da biste bili srećni, ali možete sami da se trudite da to učinite.


ŠKORPIJA

Testirajte vodu i krenite u pravcu koji mirno teče ka nečemu zbog čega se osećate dobro u sebi i čemu možete da doprinesete. Prosvetljenje i lični rast će vam pomoći da odbacite ono što više nije potrebno za postizanje mira.


STRELAC

Istražite mogućnosti, ali ne verujte svemu što čujete. Ako nešto zvuči previše dobro da bi bilo istinito, postavljajte pitanja. Koristite svoju inteligenciju i fizičke atribute da suzite šta je najbolje za vas. Izbegavajte iskušenja i popustljivost.


JARAC

Dobićete uvid u ono što je moguće. Razmislite kako da prilagodite svoje veštine da odgovaraju trendovima i otkrićete jedinstven put koji nudi podsticaje i pokreće disciplinu da isprobate nešto novo i uzbudljivo. Podstiče se domaća promena.


VODOLIJA

Ne gledajte oko sebe kada treba da se fokusirate na ono što je ispred vas. Razmislite šta volite da radite i kako možete da dodate svoje kvalifikacije da biste bili uspešni. Ako napravite potez pre nego što budete spremni, to će dovesti do neuspeha


RIBE

Neka vas vaše emocije i intuicija vode i otkrićete kako da svoje snove ugradite u svoju rutinu. Odlaganje vas neće približiti vašem srećnom mestu, ali će vas akcije podstaći da date sve od sebe.

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x