DNEVNI HOROSKOP: VAGAMA TRUD DONOSI REZULTATE, VODOLIJAMA PRILIKA KUCA NA VRATA

Vage danas mogu da očekuju da će im trud doneti rezultate, Vodolijama će prilika pokucati na vrata, a šta vas očekuje proverite u horoslopu za 29.07.2022. godine


OVAN

Proverite činjenice, odredite tempo i ne stanijte dok ne postignete svoj cilj. Problem kod kuće ne sme da diktira koliko dobro se nosite sa obavezama. Kada ste u nedoumici, saznajte činjenice i nastavite sa poverenjem. Ljutnja i zavist će dovesti do gubitka. 

BIK

Suočićete se sa konfuzijom ako vi ili neko drugi bude slao pomešane poruke. Razmislite šta želite i ne gubite iz vida svoj cilj. Prepoznajte kada neko pokušava da vas iskoristi da napredujete. Koncentrišite se na samousavršavanje. 

BLIZANCI 

Pažljivo birajte ljude sa kojima ćete provoditi vreme. Ponosite se zdravim načinom života. Preuzmite vođstvo umesto da pratite nekoga ko je manje verovatno da će vas staviti na prvo mesto. Neka vaša destinacija bude mir i ljubav. 

RAK

Što više date, više ćete dobiti zauzvrat. Nađite uzbuđenje na poslu i to će učiniti da  se osećate dobro u vezi sa sobom i onima sa kojima radite. Razmislite i razvićete uspešan plan koji vas poziva na sledeći korak. 

LAV 

Stabilnost i sigurnost su danas od ključnog značaja. Ništa ne prepuštajte slučaju ili u tuđim rukama. Široki pogled koji se praktično primenjuje pomoći će da se rasvetli šta je moguće. Ne dozvolite da vas bilo ko obmane ili iskoristi. 

DEVICA

Budite disciplinovani i obratite pažnju na detalje. Nemojte zanemariti nešto što može uticati na ishod stvari koje može uticati na vaš prihod. Uradite stvari kako treba, ne odlažite.


VAGA 

Poziv u pomoć odvešće vas u dobro društvo. Dajte sve od sebe i napravite razliku i dobre stvari će se desiti. Potražite priliku i povratićete zamah i započeti prijateljstvo sa nekim ko vam može pomoći da napredujete.

ŠKORPION 

Pregledajte svaki detalj pre nego što se dogovorite o nečemu na osnovu emocija. Možda vam se čini da je promena jedina opcija, ali ako svoju situaciju posmatrate iz daljine, naći ćete rešenje koje vam štedi vreme i novac.

STRELAC 

Može se zaraditi ako marljivo radite ono što najbolje radite i plasirate ono što imate da ponudite. Ako uložite više vremena i truda u svoje okruženje, lakše ćete raditi od kuće. 

JARAC

Promena će vam doneti duševni mir, ali se možda neće svideti svima. Ne dozvolite  nekome da koristi emocionalnu manipulaciju da utiče na vaše mišljenje. Morate ići sa svojom mukom i učiniti ono što je najbolje za vas. 

VODOLIJA 

Dve jedinstvene opcije koje dobijete dovešće do iskušenja. Kada ste u nedoumici, sedite čvrsto i sačekajte znak koji ukazuje šta dalje da radite. Vreme je na vašoj strani i omogućiće vam da prepoznate šta je u vašem najboljem interesu. Prilika kuca. 

RIBE 

Ne preuzimajte na sebe više nego što možete da podnesete ili dozvolite iskušenju da vas vodi. Budite vođa tempa i fokusirajte se na samousavršavanje. Neka vaš život bude jednostavan. Neka fizička snaga i dobro zdravlje budu vaši ciljevi. Romantika se podstiče. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x