DNEVNI HOROSKOP: VAGE DA DRŽE EMOCIJE POD KONTROLOM, STRELČEVI DA IH POKAŽU

Pred Vagama je dan kada bi trebalo da kontrolišu svoje emocije. Nasuprot njima, Škorpije bi trebalo da pokažu ono što osećaju, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 07.06.2022.


OVAN

Budite ljubazni prema sebi. Potražite društvo nekoga ko vas razume. Razmislite o tome šta radite sa svojim životom i kako se možete postaviti u pravcu koji stimuliše vaš um i podstiče vas da donosite bolje odluke o svom zdravlju. 

BIK

Promena počinje od vas. Dajte sebi još jednu priliku i prilagodite način na koji živite. Slušajte svoju intuiciju i donosite odluke koje vam odgovaraju. Preuzmite odgovornost za svoju sreću i fokusirajte se na ono što vam donosi radost. Neka romantika bude prioritet.

BLIZANCI

Prebrzo otkrivanje svojih najdubljih osećanja ostaviće vas u ranjivom položaju. Imajte strategiju koju ćete lako pratiti sami. Ako budete samodovoljni, to će vas podstaći da vodite računa o nedovršenim poslovima. Znajte kada da je vreme se opustite, kako biste izbegli posledice stresa.

RAK 

Prilagodite se promenama, pa nastavite sa svojim životom. Tražite pozitivno u svemu. Pratite put koji će doneti najveći fizički, mentalni i emocionalni povratak. Prihvatite život svim srcem, to je recept koji će danas dati rezultat. 

LAV

Posmatrajte šta se dešava oko vas. Konkurencija će biti žestoka, pa će ono što imate da ponudite biti neophodno podići na sledeći nivo. Uključite mozak i otkrićete kako da nadmašite svakog ko pokuša da vas nadmudri. 

DEVICA 

Razvićete efikasan način da iskoristite svoje veštine i znanje u svoju korist. Naučite i  druge prečicama koje ste ugradili u svoju rutinu da biste stvari obavili na vreme. Timski rad će se isplatiti. Prednost se daje samousavršavanju i romantici.

VAGA

Držite svoje emocije pod kontrolom i izbeći ćete scenu. Ostanite fokusirani na ono što vam je važno i prikupite informacije i tehnike kako biste olakšali svoj posao. Prilika će vam doći ako pokažete svoje atribute. 

ŠKORPION

Pobrinite se za obaveze, a zatim idite dalje. Promena načina na koji neko reaguje ohrabriće vas da podelite svoje misli, osećanja i dugoročne planove. Zajednička interesovanja će vas zbližiti. Romantika se podstiče i poboljšaće vaš odnos. 

STRELAC

Iskrenost je najbolja politika. Emocionalna situacija će eskalirati ako sakrijete svoja prava osećanja. Provedite više vremena popravljajući  svoje okruženje kako bi odgovaralo vašim potrebama kod kuće. Veza zahteva kompromis da bi se održala jednakost i dugovečnost. 

JARAC

Rešite probleme direktno i bavite se onim što vas čini srećnim. Ne dozvolite da ono što drugi rade ometa vaše planove. Recite šta vam smeta nikome ko vas pritiska. Vodite računa o svom zdravlju, ugledu, domu i porodici. 

VODOLIJA

Suočavaćete se sa konkurencijom. Ne dozvolite da vam promene koje neko napravi stanu na put. Zaobiđite bilo koju prepreku sa kojom se suočite verujući u svoju sposobnost da postignete ono što drugi očekuju od vas i nadmašite vaša očekivanja. Izbegavajte fizički ili finansijski rizik. 

RIBE

Skloni ste kreativnim poduhvatima. Ne  dozvolite prijatelju, rođaku ili kolegi da umanji ono što pokušavate da postignete. Priđite onima koji nude pozitivne predloge i osmislićete plan koji će vam pomoći da nadmašite svoja očekivanja. Romantika je favorizovana. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x