DNEVNI HOROSKOP: VAGE DA IZBEGAVAJU RIZIK, RIBE DA PRATE SVOJE SRCE

Vage bi danas trebalo da izbegavaju upuštanje u bilo kakav rizik, za Ribe je ovo dan u kome bi trebalo da prate svoje srce, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 19.7.2022.

OVAN

Razmišljajte krupno, ali držite stvari u perspektivi. Usavršite svoje veštine i primenite ono što radite i znate u svakom aspektu života. Odbijte da prepreke stoje između vas i pobede. Pogledajte svaku situaciju na koju naiđete da biste pronašli drugo rešenje. 

BIK 

Izgovori se lako izmišljaju, ali ako želite da iskoristite svoj dan na najbolji način, uhvatite se u koštac sa situacijom sa kojom se suočite i stavite snagu iza svog plana. Priđite, pokažite svima šta možete i uživajte u odgovoru. 3 zve

BLIZANCI

Ne ignorišite znakove. Uključite se u ono što se dešava oko vas da ne biste pogrešili. Marljivost će se isplatiti i pomoći u ublažavanju neizvesnosti i konfuzije. Izaberite da napredujete umesto da gazite po vodi, i univerzum će se otvoriti. 

RAK

Budite umereni i izbegavajte da vas uhvate u nešto što možete izbeći. Previše bilo čega će vas usporiti i izazvati emocionalno i fizičko opterećenje. Mudro birajte reči i bitke. Uzmite isprobanu metodu i dajte joj jedinstveni obrt. 

LAV

Ne dozvolite da vas promene na koje naiđete uhvate nespremne. Lakše ćete ispuniti svoje namere ako svoje planove čvrsto držite na umu. Upornost i praktična tehnika će otežati drugima da se žale. 

DEVICA 

Prijavite se za nešto drugačije, i nećete se razočarati. Vaše učešće u stvarima do kojih vam je stalo dovešće vas u kontakt sa nekim ko vas raspaljuje i inspiriše da napravite razliku. Romantika je u porastu. 

VAGA 

Privući ćete ljude koji će vas iskoristiti ako im date šansu. Ne rizikujte svojim srcem ili novcem. Slušajte, ali ne otkrivajte svoja osećanja ili sledeći korak. Mislite veliko, ali živite u okviru svojih mogućnosti. 

ŠKORPIJA

Opustite se i razmislite o onome što vam izmami osmeh na lice. Razgovarajte o tome šta biste želeli da prilagodite u svom životu sa ljudima koji vam mogu pomoći da postignete svoj cilj. Recite šta vam je na umu, budite iskreni i ponudite razumna rešenja. 

STRELAC

Koncentrišite se na dom, porodicu i partnerstvo. Rešite stvari koje mogu da izazovu probleme pre nego što se pojave. Slušajte, i prikupićete informacije koje će vam pomoći da očuvate mir i obavite stvari na vreme. Ne dozvolite da zavist bude vaša propast. 

JARAC

Provedite vreme ugađajući se, uživajući u društvu voljenih osoba i menjajući situacije kako biste sebi olakšali život. Nemojte preterano reagovati.Fizička aktivnost usmerena ka samopoboljšanju pomoći će vam da ostanete u formi. 

VODOLIJA 

Obratite pažnju na to gde ide vaš novac. Sagledajte kako živite i ko doprinosi vašim troškovima ili vas košta. Promenite način na koji pomažete onima koji su finansijski teret usmeravajući ih u pravcu sopstvenog prosperiteta. 

RIBE

Istražite i otkrijte. Okušajte se u nečemu što vas uzbuđuje. Pratite svoje srce i umirite svoju dušu, i osećaćete se bolje u vezi sa životom i putem koji izaberete. Nagradite se nečim što doprinosi dobrom zdravlju. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x