DNEVNI HOROSKOP: VAGE DA NE OTKRIVAJU PREVIŠE, VODOLIJE DA SE POSVETE SEBI

Vage bi danas trebalo da se suzdrže od otkrivanja previše stvari, a za Vodolije je vreme da se posvete sebi, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 10.08.2022.


OVAN

Obratite se ljudima sa kojima se osećate prijatno da radite zajedno i formiraćete grupu koja će vam pomoći da napravite razliku. Vaša odlučnost će se isplatiti i ponuditi uvid u uzbudljive alternative u načinu na koji radite i živite. 

BIK

Ne kukajte za onim što nemate. Promenite dinamiku situacije kako biste bili sigurni da nećete pogrešiti da stignete na odredište. Ako nešto želite, na vama je da to fizički ostvarite. Odaberite zdrav način života. 

BLIZANCI 

Krenite jedinstvenim putem, ali budite iskreni prema sebi u pogledu ishoda. Ono što naučite pomoći će vam da razlikujete ono što želite i ono što vam je potrebno. Manji pritisak na sebe pomoći će vam da zamislite šta je moguće. 

RAK

Neka život bude jednostavan, a obećanja izvodljiva. Pomoć koju nudite drugima neće biti uzaludna. iskoristite životno iskustvo da ohrabrite druge da se trude da se reformišu ili budu najbolji. Oni kojima pomognete uzvratiće ljubavlju i zahvalnošću. 

LAV

Budite svesni manipulativnih ljudi. Neko će učiniti da izgledate loše ako mu se pruži prilika. Iskoristite svoj šarm i atribute da postignete svoj put. Pratite svaku promenu svoje zarade dok ne dobijete finansijsku udobnost koju želite. 

DEVICA

Posvetite se svojoj listi obaveza i stavite tačku na nedovršene poslove. Promena stava u kombinaciji sa agresivnim, praktičnim pristupom pomoći će vam da izgradite zamah i otvorite prolaz za veće i bolje mogućnosti. Pozitivna promena vodi ka ličnoj sreći. 

VAGA

Budite tajnoviti o tome kako se osećate ili ko vam se ne sviđa. Izbegavajte da se mešate u situacije koje traže previše od vas ili izazivaju preteranu reakciju ili preterano uživanje. Nađite lep način da kažete ne nečemu što nije privlačno. 

ŠKORPIJA

Obratite se svakom ko može da rasvetli situaciju. Posmatranje kako drugi reaguju daće uvid u to kako da se bavite svojim poslom bez preuzimanja odgovornosti koje vam ne pripadaju. Romantika će poboljšati ličnu vezu. 

STRELAC

Istina je važna; ponudite samo ono za šta znate da možete da podnesete i provodite više vremena sa ljudima koji će verovatno stati za vas u trenutku potrebe. Obrazovne aktivnosti će vam pomoći da modifikujete svoje planove u skladu sa trendovima. 


JARAC

Eksplicitno pređite svaki detalj i izbeći ćete neželjena iznenađenja u potrazi za uspehom. Izaberite jednostavnost i umerenost umesto pokušaja da ostavite utisak. Budite svoji i otkrićete gde stojite i šta je moguće postići. 

VODOLIJA

Ako ne preuzmete nešto što vam nije poznato, odagnaćete pritužbe. Koncentrišite se na lična poboljšanja i da izgledate i osećate se najbolje. Zanemarite šta drugi rade ili predlažu ako se ne uklapa u vašu rutinu. Prvo zadovoljite svoje potrebe. 

RIBE

Razmislite o tome kako da unapredite svoje veštine i otkrićete kako da zaradite dodatni novac. Idite u korak sa vremenom i tehnologijom i budite svesni finansijskih trendova i investicija koje podižu vaš profil i vašu sposobnost da proširite svoje aktivnosti. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x