DNEVNI HOROSKOP: VAGE DA PREUZMU ODGOVORNOST ZA SVOJU SREĆU, ŠKORPIJE DA SE VODE INTUICIJOM

Vage bi trebalo da preuzmu odgovornost za svoju sreću, Škorpije da se vode intuicijom, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 12.04.2023.


OVAN 

Odvojite trenutak da odbacite emocionalnu ljutnju. Bolje je da svoju energiju usmerite u nešto konstruktivno ako nameravate da izbegnete nesuglasice sa nekim ko vam je važan. Pošaljite pozitivnu poruku ako želite da se drugi uključe i pomognu. 

BIK 

Radoznali um će se potruditi da nauči, istražuje i koristi informacije kako bi napravio razliku. Inovativna ideja će vas podstaći da preuzmete ogroman cilj. Sačekajte svoje vreme, zatražite pomoć i zaštitite se od sagorevanja. 

BLIZANCI

Posmatrajte šta se dešava oko vas i kako drugi reaguju. Učite iz iskustva i verujte samo onome što znate kao činjenično. Način na koji se nosite sa svojim finansijskim odlukama će promeniti šablon napred. Nastavite sa oprezom. 

RAK

Ubrzajte stvari u vezi sa partnerstvom. Što pre uspostavite vezu, više ćete postići. Podelite svoje misli  i promena će uslediti. Naporan rad će proširiti vaš obim i pomoći vam da postavite nove trendove. Zaštitite svoje zdravlje. 

LAV

Prebacite fokus na ono što je moguće i stavite ono što nije na policu. Verujte u ono što možete da ponudite i postavite svoj kurs da radite ono što najbolje radite. Distancirajte se od korisnika i onih koji zanemaruju vaše pravo da budete sami. 

DEVICA 

Promena je favorizovana. Prikupite znanje, iskustvo i uvid u ono što će doneti pozitivne promene. Pokret će označiti početak nečeg novog i uzbudljivog. Smanjenje vaših režijskih troškova će ublažiti stres. Budite spremni da napravite prvi potez. 

VAGA

Razmazite se. Jednodnevni izlet, edukativni kurs ili vreme sa nekim koga volite pružiće vam uvid u ono što vam je važno i kako da iskoristite radost i zadovoljstvo koje steknete. Stavite svoju energiju tamo gde je važna i preuzmite odgovornost za svoju sreću. 

ŠKORPION

Neka vas intuicija vodi u ophođenju sa drugima. Partnerstva mogu biti neuhvatljiva ako nemate osnovne informacije. Postavljajte pitanja koja će vam pomoći da odlučite da li se nešto dobro može dogoditi ako jasno iznesete svoje namere. 

STRELAC

Koncentrišite se na finansije, ugovore i zdravlje i zaštitite se od pojedinaca koji su više zainteresovani za ono što mogu da dobiju, a ne na ono što mogu da daju. Druženje je podstaknuto, ali nemojte previše trošiti. Potražite uzbudljive zabave. Ne dozvolite nikome da uguši vaše snove. 

JARAC 

Stalan korak napred je vaš najbolji izbor. Ne dozvolite da bilo ko ometa vaš napredak. Nemojte biti u iskušenju da vas neko ohrabruje da preuzmete previše ili da se finansijski ili fizički prepustite nečemu što ne možete priuštiti. Veruj svojim instinktima. 

VODOLIJA

Gurajte se, i napredak će biti vaš. Oslobodite prostor kod kuće koji vas motiviše da diverzifikujete i dodate svoje veštine i znanja. Ne dozvolite da vas drugi izbori zabace ili utiču na vaš pravac. 

RIBE 

Budite sigurni, ali budite prisutni. Možete organizovati sastanke i nastaviti sa svojim planovima, ali se distancirajte od svakoga ko je sumnjičav ili vam možda nije iskren.. Zaštitite svoje zdravlje i blagostanje od povreda ili bolesti. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x