DNEVNI HOROSKOP: VAGE DA PRIHVATE IZAZOVE, ŠKORPIJAMA NEDOSTAJE STRPLJENJE

Vage bi danas trebalo da prihvate izazove, Škorpije da budu strpljive a šata vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 01.12.2022.

OVAN

Posetite nekoga ko vam hrani um mogućnostima i priprema vas da težite da ostvarite svoje snove, nade i želje. Promena okoline će pokrenuti vašu maštu i povezati vas sa ljudima koji isto misle. Romantika je u porastu. 


BIK

Sami se pobrinite za finansijske, medicinske ili ugovorne stvari. Ne delite osetljive informacije ili tajne. Završite ono što ste započeli i pređite na nešto što može povećati vaše kvalifikacije ili vam pomoći da krenete u unosnom pravcu. Izbegavajte rizične situacije. 

BLIZANCI

Radite ono što vam najviše prija. Uložite svoju energiju u ličnu korist, a ne u nešto što će koristiti nekom drugom. Koristite inteligenciju i činjenice da sprečite druge da preuzmu dominaciju ili da izgledate nesposobno. Ne verujte navodnoj istinitosti drugih. 

RAK

Koristite svoju intuiciju, veštine i talente da biste napredovali. Ne očekujte da će svi biti na vašoj strani. Pripremite se da podučite lekciju svakog ko izađe iz reda. Ostanite u prvom planu i obratite pažnju. Finansijska prilika izgleda obećavajuće. 

LAV

Možete da učestvujete, ali nemojte reći "da" za nešto što ne možete da priuštite. Jasno iznesite svoj stav, jasno kažite šta ste spremni da uradite i kako nameravate da se nosite sa protivnicima. Postavite standarde, živite po njima i ostavite utisak. 

DEVAICA

Moraćete da budete na oprezu ako želite da nadmašite konkurenciju. Problemi će se pojaviti kod kuće ako unesete promene bez prethodnog odobrenja. Ne prepuštajte ništa slučaju ili nekom drugom. Promena sredine će biti prosvetljujuća. 

VAGA

Uložite vreme i energiju u nešto uzbudljivo i izazovno. Doći ćete do prilike i nadmašiti svoja očekivanja. Pustite da vaš um i telo preuzmu kontrolu i otkrićete da imate prednost. Prednosti će uslediti. 

ŠKORPIJA 

Krenite putem koji vas najviše poziva. Istražite nove načine da iskoristite svoje veštine i znanje da idete u korak sa vremenom i ostanete na vrhu svoje igre. Prihvatite promenu, ali ne remetite smislene odnose u tom procesu. Strpljenje će se isplatiti. 

STRELAC

„Požuri i sačekaj“ tako će se odvijati vaš dan. Previše varijabli i ljudi se mešaju da bi vam dali jasnu viziju onoga što dolazi. Koristite svoju inteligenciju i disciplinu kako biste bili sigurni da ćete završiti ono što ste započeli. Neka zdravlje bude prioritet. 

JARAC

Ništa ne prepuštajte slučaju. Ako niste konkretni u vezi sa svojim potrebama ili željama, malo je verovatno da ćete ih ispuniti. Ne budite stidljivi; podelite svoje misli, odredite ko se slaže sa vama i nastavite da pravite transformaciju koja poboljšava vaš život. 

VODOLIJA

Promenu koja izaziva neizvesnost najbolje je rešiti brzo pre nego što situacija iskomplikuje. Iskoristite svoj šarm i inovativni um da dobijete usluge i osigurate da niko ne iskoristi vas ili vašu velikodušnost. Ako volite nekoga, podelite svoja osećanja. 

RIBE

Povucite se i ponovo razmislite o svojoj strategiji i naći ćete način da ostanete na dobroj strani svih. Kako ćete rešavati stvari kod kuće i na poslu zavisiće od vaše popularnosti. Ne sekirajte se kada je potrebno razumevanje, strpljenje i promena. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x