DNEVNI HOROSKOP: VAGE DA VERUJU SEBI, JARČEVI DA POSTAVE STVARI NA SVOJE MESTO

Vage bi danas trebalo da veruju sebi, Jarčevi da izdvoje vreme da bi stvari postavili na svoje mesto, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 30.08.2022.


OVAN

Razmišljajte van okvira i smislićete plan koji će vam dati zamah koji vam je potreban da biste uspeli. Lični rast, samousavršavanje i suštinski odnosi pomoći će vam da postignete ono što vam je važno. Romantika će poboljšati vaš ljubavni život. 

BIK

Ne dozvolite da vas ono što drugi urade ili kažu odvede na krivi put. Radite ka svom cilju bez ugrožavanja zdravlja ili reputacije. Visokoenergetski pristup poslu i zdrava ideja pomoći će vam da završite stvari na vreme i na vaše zadovoljstvo. 

BLIZANCI

Ljutnja neće rešiti probleme, ali postavljanje visokih standarda i davanje maksimuma će nadmašiti svaku konkurenciju koju naiđete na tom putu. Koristite svoju stručnost da pomognete drugima i steći ćete poštovanje i osećati se dobro u vezi sa svojim dostignućima. 

RAK

Nemojte se opterećivati onim što se dešava oko vas kada je važno da ispunite svoja obećanja i završite ono što ste započeli. Radite sami ako će to sprečiti druge da vas usporavaju. Odaberite da živite u okviru svojih mogućnosti. 

LAV 

Držite se osnova i održite život jednostavnim. Fokusirajte se na ono šta i ko vas zanima, uključite se i učinite svoj deo. Pozitivan stav će vam pomoći da završite ono što ste započeli i utvrdite šta želite da radite u narednom periodu. 

DEVICA 

Uložite novac u nešto što će vam pomoći da napredujete ili zaštitite vaš dugoročni cilj. Koncentrišite se na posao i steknite stabilnost. Ne dozvolite da promene poremete vaše planove ili da vas navedu na potez zbog kojeg žalite. 

VAGA 

Verujte sebi, a ne onome što drugi govore ili rade, da biste stvari uradili drugačije. Prilika će se pojaviti ako tragate za informacijama i znanjem na putu koji inspiriše strast i želju da napravite razliku.

ŠKORPIJA

Ništa ne prepuštajte slučaju. Budite originalni i otvoreni za sugestije, ali kada donosite konačnu odluku, pustite da vaša intuicija vodi put, a srce da vas gura u pravcu koji vam se čini ispravnim. Nađite svrhu i to će povećati vašu želju za uspehom. 

STRELAC

Ništa nije večno, ali ako se ideje smišljaju i primenjuju stručno, dobre stvari će se desiti i trajati. Nemojte da vas zavara neko ko vas izaziva ili pokušava da promeni vaš raspored. Prihvatite priliku za  samousavršavanjem svim srcem. 

JARAC

Promena će vam pomoći da se istaknete. Vreme je na vašoj strani, a stavljanje svega na svoje mesto je sve što treba da uradite ako želite da stignete na odredište. Držite svoje emocije pod kontrolom i ostanite verni svojim uverenjima. 

VODOLIJA 

Ne dozvolite da vas bilo ko uspori. Ne dozvolite da promene oko vas umanje vaše planove ili ishod koji pokušavate da postignete. Stalan tempo napred će podstaći razgovore koji podržavaju dugoročna rešenja. Romantika je u porastu.

RIBE

Ne ljutite se i ne verujte svemu što čujete. Očekujte da ćete biti preplavljeni informacijama koje vas mogu odvesti na stranputicu ili koštati emocionalno, fizički ili finansijski. Verujte onome što je očigledno i što se može proveriti i idite svojim poslom. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x