DNEVNI HOROSKOP: VAGE ĆE MORATI DA BUDU OPREZNIJE, STRELČEVI DA IZBEGNU RIZIKE

Pred Vagama je dan u kome će morati da budu oprezne u odnosima, Strelčevi će morati da se izbegavaju rizike, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 08.04.2022.


OVAN

Budite kratki, ali jasni. Ne dajte nikome razloga da sumnja u vas ili da sumnja šta planirate da uradite sledeće. Radite na održavanju stabilnog okruženja koristeći inteligenciju i dobro osmišljene planove koji podstiču bolje zdravstvene i životne uslove. 


BIK
Povežite  se sa onima koje pravi promene ili rade nešto što vas zanima. Saznajte sve što možete i razmislite kako možete slediti njihov primer. Pratite svoje srce kada su u pitanju smislene veze. Podelite svoje namere i osećanja.


BLIZANAC

Odgovoran stav će odvratiti nevolje. Saradnja sa bilo kim ko je nerealan doneće teškoće. Ne dozvolite  da vas emocije odvedu u zečju rupu. Ne verujte svemu što čujete i ne sledite bilo koga u čije namere i ideje sumnjate.


RAK

Oslobodite se stresa i fokusirajte se na to da izgledate i da se osećate najbolje. Ne ulazite u razgovore sa bilo kim ko traži tuču. Koncentrišite se na lične promene, rast i zdrav način života. Neka romantika bude prioritet.


LAV

Verujte u svoje veštine i idite napred sa entuzijazmom i pozitivnim stavom. Male promene u onome što već imate biće efikasnije od promene kursa kojim idete. Pokažite lojalnost tamo gde joj je mesto i poboljšajte svoje odnose.


DEVICA

Ne odbijajte pomoć ili uputstva od nekoga sa više iskustva. Pretvorite partnerstvo u priliku da vas podstakne da koristite svoje veštine i znanje na jedinstven način. Nešto dobro će se desiti ako napravite romantičan gest.


VAGA

Pazite kako se nosite sa situacijama kod kuće i na poslu. Neko će shvatiti ono što kažete ili uradite na pogrešan način, ostavljajući vas u ranjivom položaju. Koncentrišite se više na samousavršavanje, a manje na pokušaje da promenite nekog.


ŠKORPIJA

Živite i učite. Neka iskustvo bude vaš vodič ka boljem životu i srećnim odnosima. Podelite ideje i želje sa istomišljenicima i smislićete plan koji će svima koristiti. Ne pravite promene u kući bez odobrenja ukućana. Romantika je izražena.


STRELAC

Pratite novac. Izbegavajte zajedničke poduhvate ili zajedničke troškove. Zaštitite svoje zdravlje, bogatstvo i značajne odnose. Razgovori mogu rešiti probleme, ali će biti uključeni i emocionalni troškovi. Ne rizikujte i ne žurite.


JARAC

Zadržite misli za sebe. Prikupite informacije, saznajte gde svi stoje i potražite alternativna rešenja u skladu sa smernicama svih pravila ili propisa sa kojima se suočavate. Činiti ono što je ispravno će ublažiti stres. Ne dozvolite da vas emocije koštaju.


VODOLIJA

Iskoristite svoju inteligenciju da se suprotstavite svakom pokušaju da vas iskoriste. Držite druženje i zabavu na minimumu. Nešto vas može dovesti u iskušenje, ali emocionalni i fizički troškovi su danas rizični. Fokusirajte se na samousavršavanje i dobro zdravlje.RIBE

Držite se blizu kuće i unesite promene koje će vam smanjiti troškove i povećati i udobnost. Odbacite stvari koje vam više nisu potrebne. Donirajte nekome ko može dobro iskoristiti ono što imate. Dan je u znaku romantike.

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x