DNEVNI HOROSKOP: VAGE MORAJU DA DRŽE EMOCIJE POD KONTROLOM, LAVOVI DA ČUVAJU REPUTACIJU

Pred Vagama je dan u kome će morati da drže svoje emocije pod kontrolom, Lavovi će morati da čuvaju svoju reputaciju, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 21.04.2022.

OVAN

Čuvajte svoja uverenja, planove i lični život u tajnosti. Ne izazivajte smetnje i ne dozvolite drugima da se igraju vašim osećanjima. Držite se svog rasporeda i marljivo radite na svom cilju. Izbegavajte mešanje. Urade nešto za sebe.

BIK

Istupite, preuzmite odgovornost i ne dozvolite da vas tvrdoglavost spreči da postignete svoj cilj. Podelite svoje misli i dobićete poštovanje i podršku. Fizičko poboljšanje će vam dati podsticaj da podelite svoje namere i osećanja. 

BLIZANCI

Pogledajte logistiku pre nego što uložite ili kupite nešto od vrednosti. Ono što se čini sjajno neće ispuniti vaša očekivanja. Pozovite druge  mišljenje da biste proverili autentičnost informacija. Ne plaćajte za nečiju grešku. 

RAK

Gledaj, vidi i radi. Pratite svoje planove i nemojte ispadati iz ritma. Tajming je sve, a saznanje šta želite i kretanje napred bez oklevanja dovešće vas do mesta koje vas čini srećnim. Romantika i samousavršavanje su favorizovani. 

LAV

Odmaknite se i pustite druge da testiraju vode. Ne ugrožavajte svoju reputaciju, novac ili zdravlje. Budite inteligentni i disciplinovani i stavite se u odgovarajući položaj. Stabilizujte svoj život umesto da ugrožavate svoju reputaciju ili status. 

DEVICA

Iskoristite trenutak i idite za onim što želite. Koristite iskustvo, znanje i uvid da nadmudrite svakoga ko vam se nađe na putu. Radnje govore više od reči i pomoći će vam da dođete do kruga pobednika. Romantika je favorizovana. 

VAGA

Držite svoje emocije pod kontrolom kada se bavite pitanjima u kući. Ako vršite pritisak na nekoga, očekujte isto zauzvrat. Razmislite šta želite da postignete i zauzmite disciplinovan pristup. Odredite budžet i sledite smernice koje podstiču fleksibilnost. 

ŠKORPIJA 

Ne dozvolite da vam neko ograničava planove. Stanite uspravno i krenite  napred. Prihvatite nove ideje i ljude koji idu u istom pravcu kao i vi. Fokusirajte se na partnerstva, mir i ljubav i naći ćete mesto utehe. 

STRELAC

Ne verujte svemu što čujete. Odvojite vreme da razjasnite sve činjenice i donesete odgovarajuće odluke. Isplatiće se strpljenje i odlazak od ljudi i situacija koje pokušavaju da vas namame. 

JARAC

Ponosite se onim što radite i napredujte. Verujte svojim instinktima i svojoj sposobnosti da uradite stvari na svoj način. Vaši postupci će privući pažnju i doneti vam priznanja koja želite.Očekujte poklon. Romantika se podstiče.

VODOLIJA

Nastavite da se bavite svojim dugoročnim ciljem i napredovaćete. Ignorišite iskušenje i izbegavajte da budete uvučeni u nečiji san. Živite život na svoj način i nećete požaliti. Verujte u ciljeve i verujte u sebe.

RIBE

Govorite, pravite promene i sledite svoje srce. Investirajte u svoje ideje i uložite svoju energiju u postizanje cilja. Lično poboljšanje je izvodljivo, a sreća će vas pratiti ako ste verni sebi i živite na svoj način. 

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x