DNEVNI HOROSKOP: VAGE OČEKUJE UVRNUT DAN, LAVOVI - VIŠE SREĆE SUTRA

Vage će danas imati sasvim uvrnut dan, Lavovi će morati da se nose sa kritikama, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za  14.03.2022.


OVAN

Udahnite duboko, izbrojte do deset. Svet je onakav kakvog odlučimo da ga vidimo. Stariji u vašoj porodici zahtevaju vaše vreme, a vama je izgleda ponestalo strpljenja. Sve je u redu, zato se samo smirite. Možda biste želeli da još jednom pogledate investiciju koju nameravate da napravite.

BIK

Da su ljudi donosili odluke emocijom, a ne razumom, ove planete ne bi ni bilo. Emocionalne situacije danas utiču na vas. Razočarenja ili frustracije koje osećate možda nisu opravdani. Budite objektivniji, a ne emotivni kada imate posla sa kolegama i prijateljima danas.


BLIZANAC

Otvorite oči, stavite pauzu, obratite pažnju na ljude oko vas. Vreme je da uhvatite korak sa prijateljima koje ste zanemarili. Vaš izabranik je spreman da se obaveže, pa imajte to u vidu. Dodatni sat rada doneće više novca, a vaš  hobi postaje unosan.

RAK

Vaši nadređeni danas konačno imaju normalan stav. Ustali su valjda na desnu nogu.  Međutim, to nije slučaj sa kolegama, pa se čuvajte se kancelarijskog njuškanja i komšija. Mogući su sukobi sa voljenima jer ste napeti.


LAV

Znamo da ste osetljivi na kritike, ali pokušajte da to shvatite kao savete da budete bolji i ne morate na sve da odreagujete. Ima dana kada imate previše želja i previše obaveza, danas je taj dan, više sreće sutra. Danas su mogući problemi sa poslovnim ili ličnim partnerom. Budite racionalni, popijte čaj od matičnjaka.


DEVICA

Danas je dan da završite papirologiju. Sreća je sa vama, pa ćete možda zaobići momenat 'Fali ti jedan papir". Nemojte se vređati na komentare kolega, imaju višak slobodnog vremena.

VAGA

Spremite se za totalno uvrnut dan. Dramatične akcije večeras mogu da vam promene život. Možda ćete danas dobiti lidersku ili odgovornu poziciju. Disharmonija kod kuće je stresna. Izbegavajte davanje nerealnih obećanja

ŠKORPIJA

Pred vama je dan kada bi trebalo da budete misteriozni. Iskoristite svoj šarm, ali ne potpisujte i ne pristajajte na bilo šta. Ne otkrivajte tajne informacije. Usredsredite napore na svoj rad, rad leči i ne daje vam vremena da brbljate. Isplate,  popusti ili obične "male stvari" čine ovaj dan sjajnim. 

STRELAC

Danas je onaj dan kada  ste vrlo jasni i pronicljivi. Dobar je trenutak da donesete odluku, postignete dogovor, ili pregovarate. Novi pogled na stari finansijski problem može vam pomoći da rešite svoje finansijske zavrzlame.

JARAC

Danas je dan za odmor i "mrdžovanje", a imate prostora i za malo romantike. Napravite svoj današnji raspored po satima, biće vam lakše. Stvari imaju način da dođu na svoje mesto kada dođe pravo vreme.

VODOLIJA

Ljubav se intezivira i nema ničeg lošeg u tome. Nekada je u redu popustiti i prepustiti se. Pametno trošite svoje resurse kako biste izdržali kroz nadolazeće izazove.


RIBE

Karijera se sastoji od uspona i padova. To je normalno i nema oko čega da se drami. Podignite glavu, nastavite dalje. Možda ćete želeti da se okušate u kreativnom pisanju i danas jeste dan za kreativu. Čuvajte se varljivog sunca jer može uticati na probleme sa zdravljem. .


Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x