DNEVNI HOROSKOP: VODOLIJE BI TREBALO DA PRATE SVOJE OSEĆAJE, VREME JE DA SE BIKOVI AKTIVIRAJU

Dan je za pomirenje, Vodolije bi trebalo da prate svoje osećaje, Bikovi da se aktiviraju, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 19.03.2022.


OVAN

Ako niste spremni da izgubite prijatelje ili voljene, oslobodite se svoje tvrdoglave prirode. Pokušajte da zadovoljite obe vaše potrebe. Iznenadne romantične veze mogu biti kratkog veka.


BIK

Programi fitnesa  pomoći će vašem samopouzdanju. Planirajte događaje poput kampovanja ili izleta. Posvetite vreme samousavršavanju. Dajte sve od sebe, ali nemojte previše obećavati ili ćete se iscrpiti.


BLIZANAC

Pobrinite se da temeljno proverite pravne stvari. Zdravstveni problemi mogu prevladati ako se niste dovoljno odmarali. Iskoristite svoj kreativni talenat da biste ostvarili svoje ciljeve.


RAK

Pojavljuju se neočekivani troškovi za kuću, kao što su popravke i održavanje. Očekujte starog prijatelja sa zanimljivom ponudom. Iskoristite vreme da dođete  u kontakt sa sobom kroz meditaciju ili molitvu.


LAV

Dobar je dan da se pomirite sa starim prijateljem. Osveta je uvek moguća i služi se hladna. Međutim, ovoga puta neka prošlost ostane u prošlosti. Pružite ruku prijateljstva.

DEVICA

Osećate se dobro i konačno pokazujete svoj prepoznatljiv šarm. Ipak, posao je kod vas glavni prioritet. Ukoliko se kolege osećaju ugroženo, to je njihov problem i ne bavite se time. Ne provačite karticu za nepotreban luksuz, na naplatu dolaze redovni račini pa sačuvajte nešto i za to.


VAGA

Neki od vaših novih prijatelja možda nisu toliko pouzdani. Nemojte davati nikakve lične podatke koje ne želite da se šire. Pazite na prazna obećanja koja vam mogu dati lažnu nadu.

ŠKORPIJA

Družite se, prijaće vam.Kratka putovanja će se pokazati kao plodonosnij nego što ste zamišljali. Neko u vašoj porodici može doneti velike promene u vašoj uobičajenoj rutini.

STRELAC

Ne oslanjajte se na druge da rade vaš posao. Lako ćete izaći iz forme ako ne budete u toku. Nemojte biti previše željni da kupujete stvari za one koji to zaista ne zaslužuju.


JARAC

Pokušajte da se pomirite sa starim prijateljem. Ponekad je prošlost najbolje zaboraviti i izaći na novi put. Mars koji aspektuje vaš znak čini vas impulsivnim. Važno je ostati hladan i analizirati situaciju.


VODOLIJA

Verujte svom osećaju i izbegavajte da budete preterano racionalni. Možda ste umešani u varljivu situaciju i možda sve nije onako kako izgleda. Možda ste na teškom ili zabrinjavajućem putu, ali verujte svojim osećanjima i uspeh će na kraju biti vaš.

RIBE

Prerasli ste svoj osećaj za zastarele vrednosti i morate da reorganizujete svoje perspektive i tražite nove horizonte. Moguća je iznenadna promena ili poremećaj, pokušajte da odbacite svoje restriktivne navike koje ste sami nametnuli i nastavite dalje.

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x