DNEVNI HOROSKOP: VODOLIJE BI TREBALO DA PREISPITAJU PLANOVE, LAVOVI DA PRATE SVOJ PUT

Pred Lavovima je dan u kome bi trebalo da gledaju svoja posla, Vodolije  bi trebalo da preispitaju svoje planove , a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 28.03.2022.


OVAN

Ne dozvolite da vas sitnice poremete kada imate toliko toga na čemu možete biti zahvalni. Budite hrabri, recite svoje i postupajte u svoje ime, kao i u ime onih koji su slabiji od vas.


BIK

Udaljite se od iskušenja. Neka vas maskiranje ne zavara. Radite svoje i upravljajte svojom sudbinom. Uložite svoje srce i dušu u ono što vas čini srećnim. Radite sami i preuzmite zasluge za svoja dostignuća


BLIZANAC

Pokrenite se, istražujte nove mogućnosti, umrežite se i družite sa ljudima koji vas inspirišu. Budite dobar slušalac, obradite informacije i vidite šta možete da iskoristite da unesete više različitosti u način na koji organizujete svoje obaveze.


RAK

Budite oprezni u vezi sa tim i u šta ulažete. Odredite šta želite da postignete pre nego što krenete u novom pravcu. Sedite i posmatrajte; neka rizikuje neko drugi. Možete misliti o velikim stvarima, ali nemojte previše trošiti.


LAV

Gledajte svoja posla. Učite kako idete i da se ne osvrćite. Vaša dužna pažnja, odlučnost i šarm će vam pomoći da nadmašite svakoga ko pokuša da vam stane na put. Koncentrišite se na ono što pokušavate da postignete. Ljubav? Romantika se podstiče.


DEVICA

Budite realni kada je u pitanju vaš odnos sa drugima. Odbijte da prihvatite nečiji plan ako ne odgovara vašim potrebama ili nije isplativ. Promena vas može dovesti u iskušenje, ali prvo razmislite o posledicama. Strpljenje će se isplatiti.


VAGA

Ne zaustavljajte se usred toka. Ako želite nešto, pratite. Recite šta vam je na umu i pokrenite svoje planove. Zauzimanje određene pozicije i budžetiranje će odvratiti druge da vam se nađu na putu. Lični ciljevi i samousavršavanje izgledaju obećavajuće


ŠKORPIJA

Sanjajte, ali ne preuzimajte više nego što možete da podnesete. Bićete uhvaćeni u teškoj situaciji ako date nerealna obećanja. Držite se osnova i menjajte samo ono što je neophodno. Pažljivo se nosite sa odnosima u kući i kućnim problemom.


STRELAC

Procenite svoju situaciju. Razmislite šta možete da doprinesete i iskoristite svoje veštine da život učinite smislenijim ili po svom ukusu. Ne verujte drugima kada žele da vam pomognu u tome. Budite pametni i oslanjajte se na sebe i svoje kapacitete da biste postigli svoj cilj.


JARAC

Svađa sa prijateljem, rođakom ili kolegom će vas vratiti korak u nazad. Držite se blizu kuće i fokusirajte se na zdrav način života. Zakasnela promena u kući će doprineti vašoj udobnosti i pogodnostima, dajući vam podsticaj koji vam je potreban da biste se istakli.


VODOLIJA

Usporite i ponovo razmislite o svojoj taktici.. Realističan pristup poslu i načinu na koji živite pomoći će vam da odlučite da li želite da nastavite putem kojim idete. Idite putem koji vodi do vaše sreće.


RIBE

Bavite se svojim poslom sa što manje deljenja poslovnih stvari sa ljudima koje poznajete. Što su drugi manje obavešteni o vama i onome što pokušavate da postignete, lakše ćete stići do odredišta. Prvo i najvažnije, vodite računa o formalnostima neophodnim za vaš uspeh

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x