DNEVNI HOROSKOP: VODOLIJE DA ISKORISTE SVOJE POTENCIJALE, RIBE DA UČINE NEŠTO LEPO ZA ONE KOJE VOLE

Vodolije bi danas trebalo da iskoriste svoje potencijale, Ribe da učine nešto lepo za nekog koga vole, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 27.02.2023.


OVAN

Protegnite um, razmotrite mogućnosti i smislite plan koji vam može pomoći da finansijski napredujete. Dajte sve od sebe fizički, mentalno i emocionalno, i naći ćete svoju nišu i uživati u procesu. Romantičan gest će vas emotivno dirnuti.

BIK

Bićete stavljeni u težak položaj ako budete previše popustljivi. Birajte šta ste voljni da uradite i odbijte da dozvolite da vas bilo ko dovede u neugodan položaj. Ponudite ono što možete, ništa više, i sprečićete druge da vas iskoriste.

BLIZANAC

Podelite svoja razmišljanja i osećanja. Potražite svaku priliku da se uključite i pomognete. Imati inovativan plan, disciplinu i veštinu će povećati vaš uticaj. Ne verujte svemu što čujete; idite direktno na izvor da sprečite nekoga da vas obmane.

RAK

Nemojte stajati u nečijoj senci; istražite mogućnosti kako biste otkrili da možete više. Idite do table za crtanje, shvatite šta želite da radite i pokrenite loptu. Prijavite se za sve kurseve ili podsticaje koji su vam potrebni.

LAV

Uključite se u nešto što vas motiviše da napravite razliku. Ljudi koje sretnete će osvetliti vaš život i doprineti tome kako živite. Eemocionalna zrelost će vam da cenite ono što imate i ko ste.

DEVICA

Emocionalni problem će se sukobiti sa vašim obavezama. Napravite izmene u hodu kako biste se prilagodili onima koji mogu uticati na vašu reputaciju ili status kvo. Prilagođavanje okolnostima pokazaće vašu sposobnost da stvari funkcionišu, bez obzira na to šta se dešava oko vas.

VAGA

Učestvujte u onome što izaziva vaše interesovanje. Izlazak, druženje, učenje nečeg novog ili poseta mestu na kome nikada niste bili pomoći će vam da shvatite šta želite sledeće. Ljubav je među zvezdama, a prilika da poboljšate svoj život izgleda obećavajuće.

ŠKORPIJA

Bavite se svojim poslom i poštujte svoja obećanja. Izbegaćete kritiku od nekoga ko može da vam povredi ili vam slomi duh. Idite na put kojim se ređe ide ako vam pomaže da izbegnete svađu ili zajednički poduhvat. Fokusirajte se na štednju, a ne na dodatno zaduženje

STRELAC

Otvoreno se bavite pitanjima porodice i sprovodite predloge koji ublažavaju napetost i čine vaše životne aranžmane funkcionalnim. Biti u toku sa najnovijom tehnologijom ili radnim pomagalima koja dolaze će se isplatiti. Razgovarajte o ličnim namerama sa nekim koga volite

JARAC

Nemojte se ustručavati. Govorite, pratite i napravite razliku. Budite zabrinuti za svoje zdravlje; izaberite fitnes program koji pomaže da se eliminišu sve loše navike koje ste usvojili tokom godina. Smanjite troškove promenom načina života.

VODOLIJA

Znate šta hoćete; pronađite najlakši način da to ostvarite. Izvršite pritisak na ljude i situacije kojima je potreban podsticaj. Dobićete potrebnu pomoć da iskoristite svoj prostor, veštine i znanje da poboljšate svoj život.

RIBE

Emocionalna manipulacija će vam olakšati da dobijete ono što želite, ali prepoznajte kako drugi reaguju na vaše molbe pre nego što odlučite da krenete tim putem. Vaš najveći povrat će doći iz ljubaznosti i činjenja nečega lepog za nekoga koga volite.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x