DNEVNI HOROSKOP: VODOLIJE OČEKUJU FINANSIJSKE NAGRADE, BIKOVI MORAJU DA NAPRAVE PROMENE

Pred Vodolijama je dan u kome mogu da očekuju finansijske nagrade ukoliko veruju u sebe, Bikovi će morati da naprave promene,  a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 23.05.2022.


OVAN

Proširite svoj pogled slušajući šta drugi govore. Sakupljanje informacija koje dopunjuju vaše ideje i planove pomoći će vam da napredujete. Obratite pažnju na detalje, pomozite onima koji vam pomažu i dajte sve od sebe. Naučite da volite sebe. 

BIK

Na vama je da napravite promene. Nemojte čekati da neko uđe i preuzme vašu igru. Budite direktni u pogledu svojih misli i osećanja i brzo ćete saznati ko je u vašem timu.

BLIZANCI

Nastavite dalje. Ako prestanete, skliznućete u emocionalni fank koji će vas zbuniti i ometati vašu šansu da postignete svoj cilj. Podelite svoja osećanja i ono što imate da ponudite sa nekim koga volite. 

RAK 

Znate šta drugi očekuju od vas, pa nemojte da se zavlačite. Uložite svoje srce u davanje jedinstvenog dodira svemu što radite i istaći ćete se. Ne dozvolite nikome da vas iskoristi ili da vam pripisuje zasluge za vaša dostignuća. Zaštitite svoju imovinu. 

LAV 

Promena koju neko napravi iznenadiće vas. Nemojte se uznemiriti ili reagovati u žurbi. Pratite situaciju i razvićete plan koji će vas vratiti na pravi put i u pobedničku poziciju. Dela govore više od reči. 

DEVICA

Ne pristajte na nešto a da ne znate detalje i svojih obaveza. Postavljajte pitanja i budite iskreni o tome šta je moguće. Promena koju neko napravi imaće emocionalni uticaj. Prigrlite budućnost svim srcem i neočekivane koristi će vam doći. 

VAGA

Idite za onim što želite. Pregledajte uključene finansijske aspekte i prilagodite svoj budžet tako da odgovara onome što želite da postignete. Ne dozvolite da vas lični komentari uznemire. Učite iz ponuđenih sugestija ili kritika i biće sve po planu.

ŠKORPIJA

Stabilizujte svoju situaciju u porodici pre nego što postane problematična. Budite spremni na kompromis i postavite neka pravila kako biste pomogli svima da se bolje slažu. Bilo da je prijatelj, komšija ili rođak kome je teško, potrudite se da sačuvate mir.

STRELAC

Naići ćete na protivljenje ako niste iskreni u vezi sa svojim osećanjima ili onim čemu težite. Dajte sve od sebe da opustite druge i uključite voljene osobe u svoje planove. Samousavršavanje će izgraditi samopouzdanje i stabilnost.

JARAC 

Bićete u dobroj poziciji ako steknete veštine koje će vam pomoći da ostvarite nova interesovanja. Neka vaša kreativna mašta bude vaš vodič. Smislićete plan koji će bilo kome biti teško da odbaci. 

VODOLIJA

Držite se blizu kuće i pospremite sve što ste ostavili nedovršeno. Čist list će podstaći slobodu misli; započnite nešto novo i uzbudljivo. Verujte u sebe i dobićete zamah i finansijske nagrade. 

RIBE

Emocije će isplivati na površinu ako osetljiva pitanja postanu tema razgovora sa prijateljem, rođakom ili kolegom. Pre nego što donesete odluku, razmislite šta je uključeno i kakve posledice možete da imate. Nemojte se osećati obaveznim da učestvujete u nečemu što se ne uklapa u vaše planove. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x