DNEVNI HOROSKOP: VREME JE DA BLIZANCI DONESU ODLUKU, RAKOVI DA REŠE SUŠTINSKI PROBLEM

Vreme je da blizanci donesu odluku, Rakovi da reše suštinski problem, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 14.03.2023.OVAN

Usredsredite se na ono što možete da uradite i ne brinite o stvarima koje nisu u vašoj kontroli. Čini se da ste neraspoloženi i malodušni. Opustite se – stvari imaju način da dođu na svoje mesto. Univerzum vam nudi mnogo, ali morate slušati kako vas zove.

BIK

Pobrinite se da temeljno proverite pravne stvari. Zdravstveni problemi mogu prevladati ako se niste dovoljno odmarali. Iskoristite svoj kreativni talenat da biste ostvarili svoje ciljeve.

BLIZANCI

Osećate se pod stresom i znate to. Postoji mnogo izbora koje treba razmotriti, a porodica i prijatelji oko vas se bore za vaše vreme i pažnju. Izbegavajte da budete neodlučni i donesite odluku uskoro. Ako je odluka od srca, biće ispravna.

RAK

Dan bi mogao da donese lak odgovor na suštinski problem. Vaš lični šarm može biti efikasniji od bilo koje moći intelekta ili logike. Povežite se na ličnom nivou, probijte veliku barijeru i pronađite novo rešenje za stari problem.

LAV

Ovo nije dan za ekstravaganciju. Ili dajte velike donacije – samo se prvo pobrinite za svoje potrebe, pre nego što postanete filantrop Neće svi biti zadovoljni vašim planovima. Investicioni planovi donose plodove za neko vreme.

DEVICA

Posedujete retorički dar i imate sposobnost da motivišete druge. Mogli biste da imate priličan broj obožavalaca zbog svoje veštine sa rečima. Lako ste po prirodi, ali ne dozvolite nikome da vas danas uzima zdravo za gotovo.

VAGA

Maske danas padaju. Razgovori će otkriti nečije pravo lice. Zauzmite pozadinsko sedište, budite prijateljski posmatrač i prikupite informacije koje vam pomažu da pronađete najkorisniji put. Ispostaviće se da će partnerstvo biti vrednije nego što očekujete.

ŠKORPIJA

Neka novac bude vaš prioritet. Bilo da se radi o investicijama, načinu na koji zarađujete za život ili kako koristite svoje veštine i iskustvo, prođite kroz odgovarajuće kanale da biste bili sigurni da nemate tehničkih problema. Pridržavajte se pravila i propisa i pozivajte se na uslugu.

STRELAC

Dom je vaše utočište i mesto gde ćete najviše uspeti. Preuredite, razbacajte ili isplanirajte nešto posebno za nekoga koga volite. Vreme je da umirite autsajdere ili kolege koji pokušavaju da vas iskoriste. Znajte kada da kažete ne.

JARAC

Razmislite o svom cilju i steći ćete uvid u jedinstvene načine da dobijete zamah i pretvorite svoje veštine u nešto vrhunsko. Neće se svi složiti sa vama, ali oni koji se slažu pomoći će vam da pokrenete stvari.

VODOLIJA

Pazite šta otkrivate. Usredsredite se na stvaranje prilika koje će vam pomoći da napredujete finansijski. Energičan pristup životu će vas održati zdravim, bogatim i mudrim. Ne bežite od izazova ako će vaš doprinos uticati na ishod.

RIBE

Ne dozvolite da vam emocije diktiraju koliko ćete danas biti dobro. Oslobodite se svakog neprijateljstva koje osećate. Pristupite diskusijama i problemima sa optimizmom, rešenjima i osmehom na licu. Budite voljni da izađete u susret opoziciji na pola puta, pa će se razviti obostrano korisni dogovori.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x