DNEVNI HOROSKOP: VREME JE DA DEVICE BUDU NAGRAĐENE, VAGE DA PRELOME

Vreme je da Device budu nagrađane za svoj trud, Vage da prelome i donesu odluku, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 08.11.2022.


OVAN

Ne otkrivajte informacije o  svojim troškovima, zaradi i ugovorima. Ne odajte nikom privatne informacije koje bi mogle uticati na vašu reputaciju. Uložite svoju energiju u zatvaranje svih praznina koje mogu izazvati poremećaj, gubitak ili loše zdravlje. Samokontrola će se isplatiti. 


BIK

Promena u poslednjem trenutku će vas ostaviti da se zapitate šta dalje. Odvojite se od svojih emocija u vezi sa radnim obavezama i lakše ćete raditi ono što drugi očekuju. Ništa ne prepuštajte slučaju. 

BLIZANCI

Nemojte da vas zavara neko ko pokušava da vas iskoristi. Disciplinovan pristup vašim obavezama doneće najbolje rezultate. Ubacite svoju energiju i trud u visoku brzinu i oslonite se na svoju sposobnost da sami obavite stvari. 

RAK 

Iskustvo je najbolje obrazovanje za nešto što nikada niste radili. Uzmite praktični pristup i vidite šta će se desiti. Gravitirajte prema onome što dolazi prirodno; napredovaćete. Samousavršavanje, druženje, duhovnost i romantika su u porastu. 

LAV 

Možda želite promenu, ali pre nego što usvojite novi put, razmislite o troškovima i vremenu. Istražite pre nego što krenete u osvajanje sveta. Mali koraci će vam pomoći da održite stabilan tempo i ostanete u okviru budžeta.

DEVICA 

Naučićete mnogo ako učestvujete na konferencijama, događajima ili grupnim projektima. Razmislite ko šta radi najbolje, a zatim delegirajte poslove u skladu sa tim i lakše ćete uspeti u onome što ste nameravali da postignete. Stiže vam nagrada

VAGA

Donesite odluku i držite je se. Posvetite vreme i energiju učenju i pripremi da sledite postavljeni cilj. Pazite na one sa kojima živite i radite naporno  i prepoznaćete svoju ulogu u postizanju  uspeha. 

ŠKORPIJA

Ne ograničavajte šta možete da uradite zbog pritužbi ili nekoga ko pokušava da monopolizuje vaše vreme i usluge. Ostanite fokusirani na ono što vam je važno. Pametno planirajte budžet i menjajte samo ono što je neophodno. 

STRELAC

Ne započinjite nešto što ne možete da završite. Uložite svoj trud u nešto što ima značenje i odražava ono do čega vam je najviše stalo. Budite tajnoviti u vezi sa svojim planovima da odvratite druge od mešanja u vaš posao. 

JARAC 

Nebo je granica. Pogledajte mogućnosti i napravite svoj potez. Uključivanje u ono što je već u toku pomoći će vam da obavite stvari sa lakoćom i da dobijete usluge onih koji imaju nešto što želite. Razočaranje će se pretvoriti u olakšanje.

VODOLIJA

Odmaknite se i distancirajte se od neugodnih ljudi. Krećite se ka grupama i projektima koji su slični vašem načinu razmišljanja i koji će vam pomoći da postrojite drugove jednako željne da postignu isti cilj kao i vi. 

RIBE

Imajte veru u svoju sposobnost da ubedite druge da vide i rade stvari na vaš način. Finansijski dobitak izgleda obećavajuće i podstaći će vas da doprinesete nečemu što vam je važno. Posvećenost će prerasti u to da budete u mogućnosti da izvršite lične planove. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x