DNEVNI HOROSKOP: VREME JE DA ŠKORPIJE SASLUŠAJU DRUGE I DA SE RIBE OPUSTE

Pred Škorpijama je dan u kome bi trebalo da se posvete tome da poslušaju šta drugi imaju da kažu, pred Ribama dan u kome bi trebalo da izađu među ljude i da se opuste, a šta vama poručuju zvezde, proverite u horoskopu za 18.08.2022.

OVAN

Planirajte nešto posebno za sebe ili nekoga koga volite. Zainteresujte se za to kako izgledate i predstavite se drugima. Ažuriranje imidža ili obraćanje veće pažnje na svoje zdravlje i fizičku kondiciju će se isplatiti. 

BIK

Gravitirajte prema ljudima koji vas teraju na razmišljanje i lakše ćete obaviti stvari. Promena će vas podstaći da proširite ono što imate da ponudite. Izbegavajte emocionalnu svađu sa nekim vama bliskim. 

BLIZANCI

Zadržite misli za sebe. Prerano deljenje sa nekim koga ne poznajete može loše uticati na vaše planove. Umesto toga, prikupite informacije koje će vam pomoći da razumete šta drugi žele. Uzbudljiv predlog će vam laskati. 

RAK 

Zauzmite drugačiji pristup načinu na koji vodite svoje domaćinstvo ili se nosite sa obavezama na poslu. Smanjite vreme koje je potrebno primenom efikasnih taktika za ubrzavanje stvari. Recite ne primamljivim ponudama ako je u pitanju ekstravagancija. 

LAV 

Reči su važne i dobićete podršku tako što ćete sa saosećanjem i razumevanjem preneti ono što želite da drugi znaju. Promena koju neko napravi će biti uznemirujuća, ali na kraju ćete imati koristi od toga. Budite ljubazni prema sebi. 

DEVICA 

Umrežite se i razgovarajte sa ljudima koji vam mogu ponuditi drugačije mišljenje i pomoći vam da uspostavite svoju strategiju. Ambiciozan stav u kombinaciji sa željom za promenom i ličnim rastom daće vam prednost u konkurentskoj situaciji. 

VAGA

Uložite vreme i novac u dobijanje informacija i korišćenje svojih veština da biste se prilagodili trendovima i marketinškim taktikama. Istražite šta je dostupno i kako možete da iskoristite situacije i ponude koje su povezane sa nečim što želite da ostvarite. 

ŠKORPIJA

Budite spremni da slušate i odvojite vreme da razjasnite razlike. Način na koji se nosite sa emocionalnim stvarima će odrediti koliko ćete se dobro slagati sa nekim koga volite. Ništa ne uzimajte zdravo za gotovo i koristite svoju inteligenciju da dobijete prihvatanje i podršku. 

STRELAC

Ako želite istinu, saznajte je iz prve ruke. Neko će biti nestrpljiv da vas obmane ako mu se pruži prilika. Šarm, odlučnost i posvećenost otvoriće put ka novom početku. Romantika je u zvezdama. 

JARAC

Procenite svoj životni stil i prilagodite svoju situaciju kako biste život učinili lakšim. Poboljšanja doma i ulaganje vremena i novca u vas i vaše okruženje pomoći će vam da postignete novi cilj. Prisustvovanje ponovnom okupljanju će vas ponovo povezati sa nekim posebnim. 

VODOLIJA

Doći će do konfuzije ako vi ili neko drugi ne budete iskreni u pogledu osećanja i ličnih ciljeva. Ne prepuštajte ništa slučaju ako želite da održite zdrav finansijski i emotivni životni standard.

RIBE

Izađite među ljude. Gravitirate ka neobičnim ljudima i profesijama. Povežite se sa ljudima koji se već kreću u pravcu koji vas zanima, a zatim se opustite. Ne dozvolite da lična stvar stoji između vas i onoga što želite da radite. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x