DNEVNI HOROSKOP: VREME JE DA OVNOVI NAPRAVE ZAOKRET, STRELČEVI DA ISKORISTE TRENUTAK

Vreme je da Ovnovi naprave zaokret, Strelčevi da iskoriste trenutak, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 03.12.2022.


OVAN

Možda ćete morati da napravite prilično oštar zaokret da biste stvari ispravili, a ova iznenadna promena može da vas natera da improvizujete čak i u najvažnijim trenucima Međutim, pošto ste dobri u tome, zahvaljujući svom uvrnutom umu, i dalje možete očekivati veoma produktivan dan!

BIK

Danas ste okupirani važnim pitanjima. Može vam se dogoditi da oklevate u odlukama. Nemojte žuriti sa presudom. Ostavite stvari po strani i za nekoliko dana život vam može dati odgovor na pitanja koja vas muče.

BLIZANAC

Izgleda da ukazujete poverenje nekoga ko ga nije dostojan, ali nekako vaše srce je dirnuto. To bi samo po sebi trebalo da bude dobar kvalitet, ali takođe nosi rizik. Pokušajte da racionalizujete stvari i da ne preterujete.

RAK

Danas ćete možda osećati da nemate šta da kažete. Jednostavno vam je ponestalo stvari za reći. Ne trajno, ali danas biste jednostavno radije proveli ceo dan čitajući u tišini, razmišljajući ili ne radeći ništa. Ne uzdržavajte se, prepustite se iskušenju i poklonite sebi tih, miran dan.

LAV

Danas možete sumnjati da li ste rekli prave stvari pravoj osobi u pravo vreme, a to može učiniti da se osećate potpuno nesigurno. Nemojte se osećati krivim ako ste danas pomalo brbljivi jer to ne radite iz zlobe, samo volite da govorite otvoreni o svemu.

DEVICA

Danas vam je možda potrebno mnogo strpljenja sa ljudima, ali ako možete da nađete zajednički jezik sa svima, možete formirati odličan tim i pokrenuti stvari na veoma dinamičan način. Popodne, ćete osetiti da vam je potrebno malo mira i pokušajte da ga priuštite sebi.

VAGA

Možda ćete danas biti u iskušenju da izađete vani u potrazi za slobodom. Međutim, još neko vreme ćete morati da ostanete tu gde jeste. To nije nešto ne može biti zabavno, ali niko vam neće doneti zabavu, sem vas samih. Koristite svoju maštu i unesite malo uzbuđenja i zabave u sve što radite!

ŠKORPIJA

Danas lako može da zavlada pesimizam, ili barem da svaku čašu vidite kao polupraznu, a ne napola punu. Takođe se možete osećati kao da se vrtite u krug. Bilo kako bilo, nije tako loše kao što se čini. Bili ste malo preopterećeni u poslednje vreme. Odmorite se i sutra ćete se probuditi bolje!

STRELAC

Čini se da danas imate veoma visok nivo koncentracije tako da bi trebalo da iskoristite ovaj dan da dešifrujete neke od složenosti koje možda niste razumeli ili ste nedavno razumeli samo delimično. Maksimalno iskoristite pojačanu aktivnost vašeg ionako oštrog uma!

JARAC

Danas možete biti najuspešniji, ako bar jednom odbijete kompromis i čvrsto se držite sopstvenih ideja, čak i ako izgledaju malo nefleksibilne. Ovaj put vi igrajte na um, a pustite druge da idu na snagu.

VODOLIJA

Budite oprezni, jer danas lako možete biti meki i iskorišćeni od drugih. Vašu neodlučnost i fleksibilnost će prvi primetiti vaši najmiliji i neće se plašiti da ovo iskoriste.

RIBE

Možda ćete danas imati priliku da nekome prenesete svoje znanje, da ga naučite nečemu korisnom. Nemojte biti škrti sa informacijama, jer izgleda da ste konačno našli otvoreno uho. Budite strpljivi i dosledni učitelji. Gradite budućnost kroz druge.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x