DNEVNI HOROSKOP: VREME JE DA RAKOVI REŠE EMOCIONALNE PROBLEME, STRELČEVI DA BUDU NA OPREZU

Rakovi bi danas trebalo da se posvete rešavanju emocionalnih problema, Jarčevi da budu na oprezu, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 22.08.2022.


OVAN 

Gravitacija ka nekome ili nečemu što vas intrigira, pobudiće nadu, ideje i novine za  vas. Prestanite da se trudite oko onoga što vam ne odgovara i zakoračite na put koji nudi više. Preuzmite kontrolu umesto da budete kontrolisani.


BIK

Promena neće ispasti onako kako je planirano ako neizvesnost poremeti vaš tajming. Ponovo razmislite o svojim planovima i prilagodite ono što izgleda pogrešno. Razmislite o stvarima i tražite dozvolu koja vam je potrebna od onih na koje utiču vaše odluke. Stabilnost će stvoriti poštovanje. 

BLIZANCI

Ukrotite situacije umesto da ih pustite da se ugrade u nešto čime se ne može upravljati. Budite oni koji donose mir, razum i praktičnost u živote onih koje volite. Vratite se osnovama i sve će se odvijati bez problema. Romantika se podstiče. 

RAK 

Pojednostavite život, obuzdajte navike i postavite nove ciljeve. Uložite svoju energiju u samousavršavanje, bolje zdravlje i pristupačan način života. Rešite emocionalne probleme i ublažite stres. Utešite se radeći ono što je ispravno i najbolje za vas. Ne pokušavajte da popravite ono što radi. 

LAV

Postavite visoke standarde i razvijajte ono što najbolje radite. Preuzmite kontrolu i ne plašite se da pokažete šta možete da uradite. Uložite svoju energiju u ono što vam je najvažnije. Okružite se onima koji u vama izvlače ono najbolje. 

DEVICA 

Pokrenite svoje ideje. Praćenje će napraviti razliku i pomoći vam da budete na vrhu. Razmišljajte na veliko i budite razumni i pretvorićete nešto što volite da radite u profit. Ništa ne prepuštajte slučaju; desiće se nešto dobro. 

VAGA

Neka život bude jednostavan, drži se istine i živi u okviru svojih mogućnosti. Ostavite emocionalne razlike po strani kod kuće i na poslu i izbeći ćete scenu koja vas može dovesti u nezgodnu poziciju. Fokusirajte se na samousavršavanje, romantiku i kreativne poduhvate.

ŠKORPIJA

Obratite pažnju na troškove života. Obuzdajte navike i stavite tačku na rasipanje. Potražite alternativne načine da efikasnije koristite svoje veštine. Ostanite fokusirani na ono što možete, a ne na nemoguće. Jedinstven pristup će se isplatiti. 

STRELAC 

Učestvujte u zajedničkim poduhvatima ito će biti iskustvo učenja koje vas podstiče da radite stvari na svoj način. Koncentrišite se na to da tražite i dajte sve od sebe. Budite oprezni prema bilo kome ko pokušava da vas iskoristi. Budite praktični. 

JARAC 

Usporite, pažljivo razmislite o stvarima i držite se budžeta i istine. Zauzmite inovativan pristup u ophođenju sa ljudima koji pokušavaju da vas iskoriste. Napravite praktičan plan i idite svojim poslom. Obuzdajte loše navike. 

VODOLIJA

Ne dozvolite da vas nečija neizvesnost sruši. Uložite svoju energiju tamo gde donosi najveći povrat. Istupite sa snagom, hrabrošću i disciplinom da završite ono što ste započeli. Uzmite zasluge za svoja dostignuća. Čuvajte svoje zdravlje, položaj i ugled. 

RIBE

Postavite standard i držite ga se, bez obzira na to šta drugi rade ili predlažu. Previše svega će vas ostaviti u nesigurnom položaju. Razmišljajte izvan okvira i shvatićete kako da uradite stvari u okviru budžeta i vremenskog okvira. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x