DNEVNI HOROSKOP: VREME JE DA SE DEVICE POKRENU I PROMENE, STRELČEVI DA PAZE ŠTA GOVORE

Vreme je da se Deice pokrenu i promene, Strelčevi da počnu da vode računa šta govore, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 23.09.2022.


OVAN

Procenite svaki svoj pokret. Zaostat ćete ako pogrešno izračunate šta možete da podnesete mentalno, fizički ili finansijski. Nemojte zanemariti koliko je priprema potrebno da stignete na odredište. Idite iznad i iznad poziva dužnosti. 

BIK

Napravite planove sa nekim ko vam izmami osmeh na lice i pruži mentalnu stimulaciju. Vaše diskusije će vam otvoriti prozor mogućnosti da vam pomognu da otkrijete šta želite da uradite sledeće. Mešajte posao sa zadovoljstvom. 

BLIZANCI

Odbijte da uđete u emotivnu situaciju sa nekim ko ima tendenciju da ulepšava ili preterano reaguje. Držite se istine i obratite pažnju na detalje, i tako ćete odbiti svađu koja će stajati između vas i onoga što želite. 

RAK

Idite iznad i dalje, i dajte svemu što radite nešto što vas čini da se ističete. Navođenje drugih da primete šta nudite dovešće do mogućnosti da se razgranate u oblastima koje su uvek privlačile vašu pažnju.

LAV

Upoznajte svoju publiku i usmerite temu razgovora ka onome što zanima mase. Priprema će vam obezbediti da se pozabavite brigama koje čine razliku za vas i one koje pokušavate da ohrabrite da se uključe i pomognu. Mešajte posao sa zadovoljstvom. 

DEVICA 

Na vama je da se promenite. Ne čekajte da neko uradi posao umesto vas. Promena počinje sa vama; Pokret da se udubite i napravite razliku će se isplatiti ako ga pratite tako što ćete glumiti svoje misli. 

VAGA 

Držite se blizu kuće. Ne  delite danas svoje misli i osećanja. Svađa vam neće pomoći da rešite probleme. Usredsredite se na to da vaš prostor bude funkcionalan i biće vam lakše da budete produktivni. Ništa ne prepuštajte slučaju.

ŠKORPION 

Uložite srce i dušu u obavljanje stvari prema vašim željama. Delite informacije sa ljudima sa sličnim planovima i uštedećete vreme i novac kada svoje ideje stavljate na probu. Kompromis će dovesti do pozitivnih promena u značajnoj vezi.

STRELAC

Pazite šta želite i sa kim razgovarate o privatnim stvarima i izbeći ćete zabunu. Ne verujte nikome da radi stvari na vaš način ili da prenosi validne informacije. Dvaput proverite sve što vam je važno pre nego što nastavite. 

JARAC

Učestvujte u aktivnostima u kojima uživate i provodite vreme sa voljenim osobama. Način na koji vodite posao i zadovoljstvo će uticati na to kako vas drugi vide. Prijateljska šala i velikodušan duh dovešće do boljih odnosa, poverenja i povoljnih ishoda. 5 zvezdica


VODOLIJA

Uložite  svoju energiju tamo gde će garantovati pozitivan ishod i nemojte se zaustavljati dok ne budete zadovoljni rezultatima. Prilika zbog vašeg napornog rada i posvećenosti pomoći će vam da steknete ime među svojim kolegama i prijateljima.

RIBE

Potražite predvidljive probleme pre nego što se posvetite. Pratite šta drugi rade i kako se osećaju pre nego što podelite svoja uverenja. Imati ideju o tome šta želite i šta će raditi za vas pomoći će vam da eliminišete svakoga ko pokušava da vas zbuni ili pokoleba.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x