DNEVNI HOROSKOP: VREME JE DA SE VAGE POSVETE ŠTEDNJI, VODOLIJE DA ČVRSTO STANU IZA SVOJIH CILJEVA

Vage bi danas trebalo da se posvete planu štednje, Vodolije da čvrsto stanu iza svojih stavova, ciljeva i planova, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 19.09.2022.


OVAN

Prebrzo donošenje zaključaka biće vaša propast. Povucite uzde i ponovo razmislite šta želite i kako najbolje postići svoj cilj. Preispitujte motive i kontrolišite svoje emocije. Neka vaš život bude jednostavan, vaši ciljevi nadohvat ruke i vaše misli čiste. 

BIK 

Videćete stvari drugačije i naglo ćete se promeniti kako biste bili sigurni da ćete dobiti ono što želite. Iskoristite svoju maštu i osmislićete plan koji privlači pažnju spolja i pruža vam verovatnije mogućnosti za uspeh. 

BLIZANCI 

Zavrtite situaciju da biste privukli ljude koji su vam potrebni na vašoj strani da vam se pridruže. Budite spremni da uložite vreme i trud kako biste bili sigurni da nećete razočarati one koji računaju na rezultate koje obećavate. Pomešajte posao sa zadovoljstvom i napredovaćete.

RAK

Ne delite osetljive informacije. Vaš izbor reči će pokazati gde stojite, a drugi će vas osuđivati zbog vaših izjava. Sakrijte svoja osećanja od bilo koga ko može upotrebiti informacije protiv vas ili pokušati da vas učini slabim. 


LAV

Slušajte pažljivo i preuzimajte samo ono što je izvodljivo. Davanje nerealnih obećanja dovešće vas u nepovoljan položaj kada imate posla sa prijateljima, rođacima ili kolegama. Ponudite predloge, ali nemojte uzimati za sebe da budete superheroj. Delite činjenice i brojke, a ne fantazije. 

DEVICA

Smanjite brigu planiranjem aktivnosti koje vas opuštaju i daju vam priliku da se družite sa ljudima koji izvlače ono najbolje iz vas. Sanjajte i otkrićete kako da svoju ideju pretvorite u stvarnost. 

VAGA 

Odmaknite se i pregledajte svoje misli i planove pre nego što nastavite. Previše svega će se pretvoriti u skup poduhvat. Promena kod kuće koja će vam smanjiti režijske troškove je u vašem najboljem interesu. Uložite svoju energiju u otkrivanje istine. 

ŠKORPIJA

Spustite loptu i promenićete način na koji razmišljate. Učite iz iskustva i doći ćete do odgovora i pokrenuti promene koje čine razliku. Vaš doprinos i posvećenost će vam pomoći da promovišete nešto čime želite da se bavite puno radno vreme. Prednost se daje samousavršavanju. 

STRELAC

Koristite inteligenciju kada trošite na dom i porodicu. Nabavite potrepštine, ali nemojte osećati da morate da kupujete ljubav. Negovanje drugih će imati ogroman uticaj na porodične odnose. Ne dozvolite da neizvesnost dovede do gubitka ili propuštanja nečeg važnog. 

JARAC

Koristite svoju maštu i smislićete različite načine da iskoristite svoje veštine za zaradu novca. Proširite svoje kvalifikacije i naučite sve što možete da ostanete ispred konkurencije. Razgovaranje o zajedničkim troškovima sa nekim koga volite smanjiće stres. 

VODOLIJA

Čvrsto stanite iza svojih planova i ostvarićete svoje ciljeve. Koristite svoje veštine na jedinstven način i promena će se desiti, dajući vam slobodu da nastavite da radite stvari na svoj način. Budite odgovorni i to će poslati pozitivnu poruku. Verujte svojim instinktima. 

RIBE

Pokažite ljubaznost  u društvu  i ostavićete dobar utisak.  Fokusiranje na ličnu korist, pronalaženje ljubavi i praćenje svog srca neka vam budu prioritet. Izađite među ljude, danas je dan za to.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x