DNEVNI HOROSKOP: VREME JE DA VAGE BUDU ISKRENE, STRELČEVI DA SE ZABAVE

Vage bi danas trebalo da prigrle istinu kao najboljeg prijatelja, Strelčevi da se zabave, a ašta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 16.jul 2022.


OVAN
Obratite pažnju na ono što drugi rade i steći ćete uvid u to kako možete da promenite dinamiku tako što ćete ponuditi nešto što svako može da ceni i iskoristi da vam olakša život. Na dozvolite da se neko meša u vaš um, planove ili napredak.

BIK
Budite u toku sa troškovima, doprinosima i pretplatama. Recite ne ubedljivim ljudima koji pokušavaju da vas iskoriste. Ostavite emocije po strani i projektujte šta želite da radite sa disciplinom, fizičkim atributima i inovativnim umom.

BLIZANCI
Preuzmite odgovornost i dovedite stvari do kraja. Vaša marljivost će se isplatiti, a neko poseban će ceniti vaš trud. Ništa ne prepuštajte slučaju. Znajte finansijske, emocionalne i fizičke troškove pre nego što započnete nešto novo. Romantika se podstiče.

RAK
Obratite pažnju na zajedničke poduhvate i zajedničke troškove. Nemojte osećati da morate da idete u korak sa drugima. Postavite granice i živite u okviru svojih mogućnosti. Jasno iznesite svoj stav i ono što ste spremni da uradite kako biste dobili bolji odgovor.

LAV
Usporite, odvojite vreme da pregledate dokumente i unesete promene koje će vam doneti uštede. Gledanje u širu sliku pomoći će vam da prepoznate šta možete da uradite da vam život teče glatko. Obratite pažnju na smislene odnose.

DEVICA
Ponosite se ko ste i čime se bavite. Podelite sa onima koje volite i onima kojima možete pomoći. Razgovori od srca do srca će vam pomoći da rešite nerešene probleme i podstaći vas da ono što vas čini srećnim ugradite u svoju rutinu.

VAGA
Dela govore više od reči. Budite svesni drugih i učinite sve što je potrebno da napravite razliku. Dajući primer onima oko sebe, obeshrabrićete ih da kritikuju ili žale na manje probleme. Iskrenost je tvo vašj najbolji prijatelj.

ŠKORPIJA
Postavite standarde i granice. Zaštitite se od onih koji pokušavaju da vas gurnu ili manipulišu. Podsetite sve na svoju poziciju i jasno iakažite svoj cilj. Putovanja i druženja će vas podstaći da svoje veštine i atribute koristite na različite načine.

STRELAC
Zabavite se sa prijateljima, nekim posebnim i svojom porodicom. Malo smeha će vam podići raspoloženje i pomoći vam da pozitivno okrenete sve na šta naiđete. Odmaknite se od manipulativnih situacija i negativnosti.

JARAC
Promena će vas motivisati da usporute i svoju energiju uložite tamo gde se računa. Eliminišite višak i družite se sa ljudima zbog kojih se osećate dobro u vezi sa sobom i onim što želite. Zadovoljite svoje potrebe pre nego što preuzmete tuđe.

VODOLIJA
Dajte drugima slobodu da rade šta žele, a vi ćete dobiti isto zauzvrat. Razmotrite svoj glavni cilj i šta možete da uradite da biste prešli na mesto koje će zadovoljiti vaše potrebe. Stavite ono što vam je važno na prvo mesto.

RIBE
Držite se činjenica i nastavite svojim putem. Iskrenost će vam pomoći da svoj život stavite u perspektivu i prođete kroz detalje koji mogu eliminisati ono što vam se ne sviđa. Zamenite te detalje novima koji će vas usrećiti. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x