DNEVNI HOROSKOP: VREME JE DA VAGE PREUZMU ODGOVORNOST ZA SVOJE POSTUPKE, STRELČEVI DA SLUŠAJU SVOJE SRCE

Vreme je da vage preuzmu odgovornst i usklade svoj raspored, Strelčevi da prate svoje srce, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 29.09.2022.

OVAN

Ne odustajte od kreativne ideje dok je ne pretvorite u nešto opipljivo. Čuvajte u tajnosti ono na čemu radite i spasićete se od predavanja od strane nekoga kome nedostaje vaša vizija. Započnite novu rutinu vežbi i zdrave ishrane. 

BIK

Govorite samouvereno i podelite ono što znate; odgovor će vam pomoći da napredujete. Uradite sve što je potrebno da poboljšate svoju reputaciju i dobićete pristup savršenoj platformi da delite brige, nudite rešenja i preuzimate kontrolu. 

BLIZANCI 

Odvojite vreme da upoznate svoje kolege, komšije ili članove zajednice, a interakcije će dovesti do prilika. Naglasite ono što vas zanima i privući ćete ljude koji imaju veze sa nečim čime želite da se bavite. Romantika će obojiti današnji dan. 

RAK 

Razvijte talenat ili veštinu koja je napredna i prikladna za ovaj trenutak. Budite brzi ako je to ono što je potrebno da se drugi uključe. Promena će vas trenutno podići, ali će biti kratkog veka ako previše trošite.

LAV

Slušajte pažljivo, recite malo i tražite alternativu onome što vam neko predlaže. Ne dozvolite bilo kome da se igra sa vašim emocijama ili da se osećate krivim. Recite ne bilo kome ko vas pritiska da se uključite pre nego što budete spremni. 

DEVICA 

Izražavajte se strastveno i napredovaćete. Ono što doprinosite promeniće način na koji vas drugi doživljavaju. Idite drugim putem ako će vam to pomoći da steknete uvid u nešto što može dovesti do većeg prihoda. Podelite svoja osećanja i namere. 

VAGA

Razmotrite svoje atribute, veštine i raspored, i prilagodite svoj životni stil i upravljanje novcem kako bi se uklopili u svoje planove. Na vama je da svoje ideje pretvorite u nešto opipljivo, zato nemojte čekati da neko uradi posao umesto vas. 

ŠKORPIJA

Držite se onoga što znate i radite najbolje. Ne dajte nikome priliku da vam stane na put. Razmišljajte van okvira. Isporukom jedinstvenih prezentacija koje prave razliku i obećavaju pozitivnu promenu, steći ćete autentičnu podršku. 

STRELAC

Razmislite o tome šta želite da postignete, ali budite tajnoviti u vezi sa svojim planovima . Slušajte svoje srce, a ne ono što neko želi da vam nametne. Proširite svoj radni prostor ili napravite mesta za projekat ili hobi kojim želite da se bavite. 

JARAC

Stavite sve na svoje mesto i ništa ne prepustite slučaju. Razgovori će doneti pozitivne promene; međutim, postupci mogu ostaviti kiseli ukus u vašim ili nečijim ustima. Pokušajte da ne zalazite u sitnice, ali ne dozvolite nikome da vas iskoristi. 

VODOLIJA 

Smislićete plan koji izgleda unosno. Istražite mogućnosti i razmislite kako da bezbedno uložite u nešto što želite da radite. Iskoristite svoju preduzetničku želju da krenete putem koji čini da se osećate energično. Sledi svoje snove.

RIBE 

Živite i učite. Odvojite vreme da sagledate svaki ugao situacije. Emocionalna diskusija može uništiti odnos sa nekim na koga računate kad vam je pomoć potrebna.. Mudro birajte reči i držite se istine. Pojednostavite i živite u okviru svojih mogućnosti. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x