DNEVNI HOROSKOP: VREME JE DA VAGE UĐU U RING I DA SE RIBE OSLOBODE STRAHA OD NEUSPEHA

Vage bi danas trebalo da daju sve od sebe da se bore za sebe, Ribe bi trebalo da se oslobode straha od neuspeha, a šta vama poručuju zvezde pogledajte u horoskopu za 30.07.2022.

OVAN

Veze koje uspostavite brzo će vam ponuditi zvezdane savete. Budite mirni i ne pokazujte uznemirenost ako neko učini nešto dosadno ili direktno upereno u vas. Idite na glavni put i izaći ćete na vrh. 

BIK 

Ljutnja će zavladati ako ne možete da se dogovorite oko kućnih obaveza ili zajedničkih troškova. Ne dozvolite da vas preterano reagovanje stavi u težak polažaj.. Slušajte i pronađite zajednički jezik. Promenite sebe, pre nego što pokušate da promenite druge. 

BLIZANCI

Ažurirajte dokumente i otklonite nered. Davanje pravog odgovora će vam pomoći da ostvarite ono što želite. Pojašnjenje i dobro osmišljen plan će podstaći druge da se uključe i pomognu. Ne ostavljajte prostora za rizik.

RAK 

Ispunite obećanja kako biste izbegli pritužbe. Obratite se porodici i prijateljima i budite odgovorni i korisni prema onima kojima je pomoć potrebna. Postavite standard umesto da idete nečijim stopama. Budite realni u pogledu onoga što možete ponuditi. 

LAV

Ne dozvolite da vas neko iskuša velikim idejama i bajkovitim završecima. Budite razumni i prepoznaćete šta je moguće. Slušajte svoj unutrašnji glas, brzo se pobrinite za obaveze i pređite na ljude  koji vas čine srećnim. 

DEVICA 

Promena načina na koji mislite da će vas ohrabriti da iskoristite svoje pravo da učite, pokrenite se i krenete u održivom pravcu. Pucajte u zvezde. Možete pretvoriti nešto u čemu uživate u nešto od čega zarađujete. Romantika izgleda primamljivo, krente u tom pravcu. 

VAGA 

Uskočite u ring i borite se. Vaš doprinos će biti dobro prihvaćen i bićete ohrabreni da se povežete sa nekim uzbudljivim i nekim ko ima prave informacije. Druženje i umrežavanje će vam pomoći da uspostavite vredne veze. Obratite pažnju na to kako se predstavljate. 

ŠKORPIJA 

Posmatrajte šta drugi doprinose i na svakom koraku odgovarajte svojoj konkurenciji. Ne dozvolite da vas neko nadmudri  kada se suočite sa izborom koji može uticati na vaš položaj ili status. Vodite računa o svom zdravlju i reputaciji. 

STRELAC

Neko kome mislite da možete verovati će vas razočarati. Ne delite informacije koje neko može da upotrebi protiv vas. Koncentrišite se na novac, ugovore i zdravlje. Ne dozvolite da vas bilo ko uzme zdravo za gotovo ili da vas dovede u nezgodan položaj. 

JARAC

Uskočite na lidersku poziciju pre nego što neko istupi i preuzme. Promena koju napravite kod kuće će vam dati zamah da prilagodite način na koji upravljate svojim investicijama ili novčanim tokom. Budite direktni kada iznosite svoje namere. 

VODOLIJA 

Govorite malo, a radite mnogo. Ne prihvatajte promene koje ne želite. Potražite način da pokažete onima koji vam se protive drugi način da postignete najbolje rezultate. Procenite svoju situaciju i pretvorite priliku u stvarnost.

RIBE

Izađite i družite se, družite se sa starim prijateljima i tražite nove načine da iskoristite svoje veštine. Jedinstveno okretanje vaših atributa otvoriće vam vrata i dati vam nadu u izglede. Ne propustite priliku zbog straha od neuspeha. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x