DNEVNI HOROSKOP: VREME JE DA VAGE USPORE, ŠKORPIJE DA BUDU ISKRENE

Vage bi danas trebalo da uspore i razmisle, Škorpije da budu iskrene, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 11.06.2022.


OVAN

Sagledajte situaciju i delujte brzo. Kontaktirajte prijatelja ili rođaka koji vam može dati uvid u problem sa kojim se suočavate. Neka vaš život bude jednostavan; distancirajte se od rizičnih situacija i ljudi. Držite se činjenica i brojki. 

BIK

Disciplinovan stav će se isplatiti kada radite sa drugima. Postavite standard i završićete na liderskoj poziciji. Verujte svojim instinktima i napredujte sa svojim planovima; ostavićete trajan utisak. Romantika je favorizovana. 

BLIZANCI

Završetak kupuje slobodu. Osećaćete se bolje kada sve bude na mestu i kada ništa ne stoji između vas i stvari kojima želite da se bavite. Preuzmi sebi pravo da se udubite u nešto što te intrigira i uzbuđuje. 

RAK

Uložite vreme i novac u ono što vam najviše donosi zauzvrat. Preuzmi odgovornost za svoju sreću. Provedite dan sa ljudima, aktivnostima i avanturama koje ispunjavaju vaše srce radošću. Društveni događaji i romansa će vam ulepšati dan. 

LAV 

Morate da se krećete. Nemojte praviti nepotrebne promene ili preuzimati troškove koje ne možete da priuštite. Istražite, učite iz svojih grešaka i uložite svoju energiju u samousavršavanje. Budite iskreni i dosledni i izbeći ćete emocionalni nesporazum. 

DEVICA

Prijavite se i učestvujte u aktivnostima koje su usmerene na druženje sa ljudima za koje smatrate da vas podižu i mentalno stimulišu. Podelite svoja osećanja i dajte prioritet fizičkoj kondiciji, ishrani i zdravlju. Romantika se podstiče. 


VAGA

Previše brzine će dovesti do nevolja. Uzmite si vremena da shvatite šta je najbolje za vas. Obratite se nekome ko ima nešto što želite ili informacije koje će vam pomoći da odlučite o svom sledećem potezu. Obuzdajte emocionalnu potrošnju. 

ŠKORPIJA

Izbegavajte da budete kratkovidi. Recite šta vam je na umu i prati svoje srce. Spontanost će povećati vaš entuzijazam, ali će takođe uzrokovati problem nekome ko ne želi da prebrzo uskoči u nešto. Uradite ono što je najbolje za vas. 

STRELAC

Provodite više vremena kod kuće. Pomerajte stvari i sortirajte stavke koje više ne koristite. Čišćenje prostora će vam olakšati stres i dati vam prostora da uradite nešto zbog čega se osećate dobro u vezi sa sobom ili doprinosima koji dajete. 

JARAC

Promena kod kuće će pozitivno uticati na vaš život i način na koji radite stvari. Budžetski prihvatljiv i direktan pristup vašoj svakodnevnoj rutini učiniće vaš život ispunjenijim. Romantika će učiniti vaš lični život boljim.

VODOLIJA 

Ne dozvolite bilo kome da ograniči ono što možete da uradite. Recite ne zajedničkim poduhvatima ili zajedničkim troškovima. Svoju imovinu i uverenja zadržite za sebe. Ne dozvolite da vas ono što drugi odluče da urade navede da učinite isto.

RIBE

Pustite mašti da vas preuzme. Otvorite svoje srce onima koji dele vašu strast i brigu da napravite razliku. Fizička promena će vas podstaći da radite stvari koje povećavaju vaš potencijal zarade.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x