DNEVNI HOROSKOP: ZA BIKOVE JE VREME ZA PROMENE, ŠKORPIJE DA PRATE ZNAKOVE PORED PUTA


OVAN

Obratite pažnju na ono što se dešava oko vas. Osoba koju najmanje očekujete će trebati emocionalnu podršku. Pružite ruku pomoći, i dobićete informacije koje vam pomažu da se oslobodite prošlosti ili nečega što više ne funkcioniše za vas

BIK

Promena će vas podići vašu energiju. Podelite svoje misli s osobom koju poštujete, i dobićete input koji vodi ka nečemu konkretnom. Ne razmišljajte previše o tome šta sledeće da uradite; delujte i uživajte u vožnji. Partnerstvo izgleda obećavajuće, a romantika je naglašena

BLIZANCI

Završite ono što započnete i odaberite odmor. Popuštanje iskušenjima ili menjanje sebe da biste udovoljili nekome ko pokušava da vas kontroliše će imati posledice koje možete izbeći ako se suprotstavite. Držite svoje planove u tajnosti i recite ne.

RAK

Rešite nesuglasice i izaberite životni stil za kojim žudite. Na vama je da radite ono što vas čini srećnim i prilagodite se onome što je potrebno da biste živeli život na svoj način. Slobodno koristite svoje veštine i promenićete način na koji zarađujete za život.

LAV

Razmislite o najboljem izboru kada su u pitanju investicije i ugovori. Ne osećajte se obavezanim da zauzmete stav na osnovu potreba nekog drugog umesto na osnovu toga koliko ste zadovoljni datim dogovorima. Pretvorite promene koje se dešavaju kod kuće ili na poslu u priliku.

DEVICA

Ako budete ravnodušni prema predlozima ili partnerstvu, neko može pokazati nesigurnost. Održavajte mir, ali ne dozvolite nikome da vas odvede putem zbog koga biste kasnije zažalili. Vi donosite odluke .Dajte komplimente drugima i promene koje želite da sprovedete će dobiti zeleno svetlo.

VAGA

Pregledajte istraživanja stručnjaka; tako ćete ostati na pravom putu i izbeći umešanost. Možda vam se neće svideti promena u domaćinstvu, ali kako dan odmiče, koristi će se razotkriti. Prijateljski gestovi će druge ostaviti u nedoumici i pomoći će vam da prenesete svoju poruku i dobijete podršku

ŠKORPIJA

Slušajte šta drugi govore i potražite znakove nepažnje pre nego što podelite svoje misli i osećanja. Nemojte dozvoliti da vas promene oko vas izazovu bes ili smanje vaše samopouzdanje. Vaša najbolja odbrana je da pratite svoju intuiciju i zdrav razum.

STRELAC

Učestvujte zato što to želite, a ne da biste izbegli sukob sa nekim ko pokušava da vas kontroliše. Oslobodite se, izrazite svoja osećanja i krenite u smeru koji vam pruža mir, osmeh na licu i pomaže vam da napredujete.

JARAC

Sredite svoj prostor, organizujte događaj ili promenite svoj način života kako biste postigli svoje snove. Koristite intuiciju da izbegnete gubitak ili problem sa prijateljem ili kolegom. Budite agresivni i sledite ono što je za vas važno.

VODOLIJA

Posvetite vreme unapređenju svojih veština, radite nešto što vas raduje ili obnovite svoje telo, um i dušu. Nemojte dozvoliti nikome da vas gura u nešto što smatrate iscrpljujućim ili beskorisnim. Poželite drugima sve najbolje i odbijte ponudu; iskrenost je najbolja politika

RIBE

Zaronite i završite na vreme. Nemojte se oslanjati ili čekati da neko preuzme kontrolu. Prilika će se pojaviti na osnovu toga kako se nosite sa svojim odgovornostima. Budite iskreni kako biste izbegli zavaravanje nekoga.

Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x