DNEVNI HOROSKOP: ZVEZDE IMAJU VAŽNU PORUKU ZA LAVOVE I STRELČEVE

Zvezde danas šalju važnu poruku Strelčevima i Lavovima- "Ljuvbav je prioritet", a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 02.12.2022.


OVAN

Proverite svoja ulaganja i bitna dokumenta i izvršite ažuriranje. Učite iz iskustva koje steknete i nemojte praviti fizičke promene koje nisu neophodne ili dobro osmišljene. Obratite pažnju na detalje, a kada ste u nedoumici, zastanite. Bolje je biti siguran nego žaliti.

BIK

Razmislite više o svojim planovima. Nemojte biti previše željni da trošite na nešto što vam nije potrebno ili da ostavite utisak na nekoga sa kim želite da bolje upoznate ili sarađujete. Iskrenost i naporan rad su najbolja politika.

BLIZANAC

Možda želite da pomognete drugima, ali ne dozvolite nikome da iskoristi vašu velikodušnost. Napravite planove sa nekim sa kim uživate da provodite vreme i zajedno ćete osmisliti plan koji će vam olakšati život.

RAK

Razmislite o svojim emocijama pre nego što podelite mišljenje. Što manje kažete, lakše ćete obaviti stvari. Fokusirajte se na ono što donosi najviše radosti. Neka kreativni napori budu prioritet i fokusirajte se na originalnost.

LAV

Vaša velikodušna priroda će privući pažnju i pomoć koja vam je potrebna da biste stvari obavili. Pomešajte posao sa zadovoljstvom i zaključićete posao koji će doprineti vašoj finansijskoj i profesionalnoj stabilnosti. Proslavite sa nekim posebnim. Vreme je za ljubav i ona je najvažnija.

DEVICA

Izađite iz svoje zone udobnosti da biste sve obavili kako treba i bez smetnji. Proverite šta drugi kažu pre nego što upotrebite informacije ili ih prosledite. Budite oprezni sa ponudama koje zvuče previše dobro da bi bile istinite.

VAGA

Bićete nestrpljivi da promenite sredinu. Bilo da putujete, naučite nešto novo ili provodite vreme sa ljudima koji imaju nešto zanimljivo da ponude, lakše ćete napredovati i ostvariti svoj put. Strpljenje i vreme će se isplatiti.

ŠKORPIJA

Pazite na zajedničke troškove ili ulaganja. Ne trošite ono što nemate niti plaćajte za tuđe greške. Ne dozvolite da vas bilo ko dovodi u iskušenje koristeći fensi reči ili dajući neobična obećanja. Stavite svoj novac i imovinu na sigurno mesto

STRELAC

Dajte sve od sebe da se slažete. Slušajte pažljivo, ali delite samo one informacije koje nisu kontroverzne ili političke. Vodite računa o svojim obavezama i obratite pažnju na ono što se dešava kod kuće. Negujte smislene veze i postavite romansu kao prioritet.

JARAC

Usporite; ne postupajte u žurbi. Vreme je na vašoj strani, i uz malo razmišljanja, doći ćete do jedinstvene i izdašne ponude. Budite tajnoviti u vezi sa svojim planovima kako biste izbegli mešanje spoljnih uticaja.

VODOLIJA

Vremena se menjaju, a i vi. Oslobodite se, vodite računa o poslu i napravite mesta za nešto što smatrate značajnim. Pozitivan stav će vam pomoći da ono što volite da radite pretvorite u unosnu zabavu.

RIBE

Bolje vam je da posmatrate nego da učestvujete. Uložite svoju energiju tamo gde se računa. Napravite promene kod kuće koje će vam dati razlog da se zabavite ili iskoristite svoj prostor za nešto što je korisno i čini da se osećate dobro zbog svog doprinosa.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x