Mars je od danas u Jarcu, evo kako će to uticati na vaš znak

Mars u Jarcu radi na našoj sposobnosti da budemo realni u vezi sa važnim stvarima, a istovremeno vodimo računa da se usmeravamo jedra u pravom smeru.

Počevši od 24. januara 2022. osetićemo efekat ovog tranzita i postoji velika šansa da će se to pokazati na pozitivan način. Ovo je snažan, optimističan tranzit koji može promeniti živote na bolje ako smo otvoreni za njega.


OVAN

Posebno ćete dobro reagovati tokom Marsa u Jarcu, jer će vas naterati da direktno radite na pitanjima kuće i porodice.Imate vrlo praktičnu stranu i to je ono što uravnotežuje svu tu vatru u vama. Napravićete aranžmane i postaviti pravila koja ćete lako pratiti. Vašem porodičnom životu je potrebna struktura i vođa. Vi ste prirodni vođa, a to znači da morate voditi s ljubavlju. Da li možete ovo da uradite? Da možete.


BIK

Mars u Jarcu vas je  naterao da duboko zaronite u izbore u karijeri. Počeli ste da se osećate kao da ne radite dovoljno u pogledu karijere i ciljeva. Želite da budete više uključeni u kreiranje sopstvenog života, a manje da zavisite od onoga što se od vas očekuje. Dobićete ideju koja vas može poslati na potpuno novo putovanje.Ovo je vreme da osluškujete svoj osećaj ako vam srce kaže da krenete putem koji vam nije poznat, onda preuzmite rizik uz veru u to što radite.


BLIZANAC

Uvek ste verovali da svako zaslužuje drugu šansu, ali retko ste sebi davali ovakvu priliku. Mars u Jarcu inspiriše ideju da još jednom pokušate da postignete nešto što ste možda zakopali, kao neostvarivo. To je vaša strast prošlosti. Povratak ovoj strasti mogao bi imati obnavljajući efekat na vas, što će doneti sreću i istinski pozitivan stav. Nikada ne sumnjaj u sebe. Fleksibilnost je vaše srednje ime.


RAK

Ovaj tranzit vam omogućava da ostavite po strani konflikt kako biste se mogli koncentrisati na ono što vam je najvažnije. Vreme je da odložite svoj mač u slučaju da ga nosite. Ono što se pod ovim podrazumeva je da ste se držali stoički; možda i previše. Postali ste hladni i nepopustljivi, i zbog toga počinjete da propuštate život. Mars u Jarcu ima sposobnost da vas ponovo zagreje, i bilo bi  dobro da to iskoristite.


LAV

Dok Mars u Jarcu može insistirati da se ozbiljno pozabavite određenim stvarima, vaša razigrana strana će i dalje moći da napreduje. Osećaćete potrebu za boljom rutinom i možda ćete želeti da usvojite duhovnu disciplinu u svom životu, jednostavno da biste izbalansirali stvari. Ništa ne gubite tokom ovog tranzita, ali ćete priznati da stvari funkcionišu bolje ako se planiraju. Vreme je za obavljanje kućnih poslova, stvaranje umetnosti i dobar san. Rutina je ključna.


DEVICA

Kao vredan pojedinac, ponekad upadnete u zamku misleći da je to sve što postoji. Posao, TV, spavanje, ponavljanje. Mars u Jarcu potvrđuje vašu radnu etiku dok vam daje do znanja da je život više od posla, televizije i sna. Bićete inspirisani da izađete, da pravite planove, da vidite prijatelje tokom ovog vremena. Takođe ćete shvatiti da volite da budete društveni i da je na vama da to učinite ili ćete se vratiti na posao, TV, spavanje. Izlazđite iz kuće, dobro će vam doći.


VAGA

Mars u Jarcu vam daje do znanja da morate učiniti više od toga da ostanete u granicama svog doma. Skloni ste da ostanete tamo gde se osećate najprijatnije i ko bi mogao da vas krivi? Ovaj tranzit je vrsta koja će vas gurnuti kroz vrata  na nova, možda neugodna mesta. Iskustvo je za vas divna stvar, a vi ste to sebi predugo uskraćivali. Pokrenite se, trgnite se, skočite na Mars u vozu Jarca i započnite svoje putovanje.


ŠKORPIJA

Konačno svoju strast možete staviti u nešto veoma opipljivo; vaš profesionalni život. Mars u Jarcu je sjajan za osobu koja je ambiciozna, a to ste vi. Već duže vreme želite da iskoristite priliku, ali se ta velika šansa nije pojavila ni na koji način koji bi se činio dovoljno privlačnim... do sada. Ako vidite šansu da unapredite svoju radnu poziciju, onda je zgrabite. Namenjena je vama da je zgrabite. Namenjeno vam je da to iskoristite. Uradite to.


STRELAC

Iako ste divlji avanturista, uvek ste se divili ideji da možete da uravnotežite svoju divlju stranu sa nečim prizemnim, rutinom ili skupom pravila. Mars u Jarcu vas podstiče da posedujete svoju nezavisnu prirodu dok iskušavate radost discipline. Potrebna vam je struktura za vašu kreativnost. Obratite pažnju na tajming i da vidite da li možete da radite u okviru vremenskih ograničenja. Ako možete, ovo će se isplatiti na načine koje teško možete zamisliti. 


JARAC

Mars u Jarcu vam omogućava da budete vi, do kraja. Ovo je vaš najbolji čas i sve u šta verujete; struktura, planovi, rutina, disciplina, radna etika. Sve vam sija tokom ovog tranzita. Hoćete,Imate viziju i znate kako da je manifestujete. Vi ste neko ko se direktno suočava sa konfliktom i uklanja ga s puta pre nego što izazove nove probleme. Tokom Marsa u Jarcu, znaćete tačno kako da preskočite začkoljice i da pređete na stvar.


VODOLIJA

Imate prirodno buntovnu prirodu, i ako postoji put koji vodi dalje od tipičnog, vi ste prvi putokaz. Tokom Marsa u Jarcu, možda ćete se osećati manje buntovno i više koncentrisano na stvaranje savršenog okruženja za porodične situacije i svakodnevne radnje bez problema. Vi cenite mir i nedostatak drame, i ako morate da se pridržavate niza pravila da biste to postigli, rado ćete to učiniti.


RIBE

Mars u Jarcu čini da se osećate emocionalno prinuđenim da brinete o drugima. To može značiti brigu za prijatelje, porodicu, decu ili ljubavnike. Toliko ste osetljivi na potrebe drugih da tokom ovog tranzita nećete moći da pomognete sebi, već ćete biti tu za svakoga ko vam je potreban. Veoma ste pristupačni, a vaša emocionalna stabilnost će delovati kao kamen za nekoga u vašoj porodici kome je trenutno potrebna pomoć. Vi dolazite do rešenja koja su praktična i realna.


Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x