Muškarci rođeni u ovih pet horoskopskih znakova su najbolji muževi

Muškarci koji pripadaju ovim znacima zodijaka pokazali su se kao dobri muževi.

On treba da bude ljubazan, pun razumevanja, nezavisan, da te mazi, da brine o tebi... žene uvek sanjaju i nadaju se da će imati šarmantnog princa koji je skup ovih kvaliteta. Nauka još nije otkrila kako se do takvog muža može doći, ali astrologija može da pomogne. Evo liste koja govori o znacima zodijaka koji su se pokazali kao najbolji muževi.

OVNOVI

Muškarci Ovnovi se čine kao dobri muževi jer preuzimaju brigu o domaćinstvu i brinu o finansijskoj sigurnosti svoje porodice. Ponekad mogu izgledati nepristojni ili agresivni, ali imaju mekšu stranu skrivenu iza njihove čvrste ličnosti.

LAVOVI

Muškarci Lavovi obično imaju bezbrižnu prirodu i ne vole da se stalno mešaju u život svojih partnera. Retko kada sumnjaju u svog partnera i špijuniraju ga. Lavovi kao muževi uvek veruju u davanje prostora svom partneru.

DEVICE

Muškarci Device uvek podržavaju svog partnera u karijeri. Žena Device nikada neće osećati da je sputana kada je u pitanju praćenje njenih snova ili karijera koju želi.

RIBE

Muškarci Ribe se pokazuju kao dobri muževi jer vole da brinu o svom partneru i brinu o svim njihovim potrebama. Čak su dobri sa decom i kućnim obavezama. Oni drže vašu reč i odluke iznad svojih, balansirajući ih sa sopstvenim razmišljanjem.


Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x