NEDELJNI HOROSKOP 15.11-22.11.2021: Ribe očekuje pomoć prijatelja i porodice, pritisak na Lavove se konačno smanjuje

Ribe očekuje pomoć prijatelja i porodice, pritisak na Lavove se konačno smanjuje, Blizanci imaju dobar period, a šta vas očekuje ove nedelje proverite u horoskopu za  period 15.11-22.11.2021.


OVAN

Napravite prethodni plan i ravnotežu između ličnog i profesionalnog života, jer će vam to ove nedelje biti preko potrebno. Gust raspored može uticati i na vaše zdravlje. Slobodni ovnovi bi trebalo da razmisle pre nego što pristanu da se upuste u novu ljubavnu vezu, dok bi zauzeti ovnovi ovu nedelju trebalo da iskoriste za kreiranje kvalitetnog vremena sa svojim partnerom kako bi se odnosi popravili. Ova nedelja će biti povoljna za one koji imaju svoj biznis i nezavisne profesionalce, ali može biti izazovna za ljude koji rade stalan posao. Budete oprezni prilikom donošenja odluke u vezi sa promenom posla ili potpisivanjem novog ugovora, jer ova nedelja nije najbolja za to.  Što se tiče finansija i uštede, postoje šanse za neke neplanirane troškove. Stoga vam se predlaže da planirate unapred kako biste imali jasnu sliku uštede i troškova.


BIK

Ova nedelja je povoljna za putovanja. Najbolje je da ne propustite sastanak i ključni mail,  jer to može igrati vitalnu ulogu u vašoj karijeri. Pokušajte da budete manje agresivni i zahtevni u vezi. U vašem ljubavnom životu postoje šanse za neke izazove zbog kojih ćete se ove nedelje osećati nemirno. Izbegavajte sumnju u sitne stvari vašeg partnera, jer poverenje jača vezu. Bikovi bi ove nedelje trebalo da kontrolišu bes i na poslu.  Postoji mogućnost nesuglasica sa šefom, zbog čega ćete se osećati nemirno. Ova nedelja je povoljna za finansije i štednju. Mogući su izdaci koji se odnose na promenu kućnog enterijera.  Troškovi vezani za kancelariju mogu nastati iznenada. 


BLIZANAC

Samo tako nastavite, i monotonija u životu može biti prošlost, koja će verovatno biti zaboravljena i sahranjena! Vaša otvorena i ekstrovertna priroda može učiniti da ljudi oko vas osete osete vašu snagu, ali ne posustajte jer komentari koje dobijate pokazuju  njihovu nesigurnost i to je njihov problem, a ne vaš. Verovatno ćete se osećati slabo i emocionalno i fizički tokom ove nedelje. Oni koji su u početku u ljubavnoj vezi podvrgnuti emocionalnim previranjima, trebalo bi da ostanu  mirni, jer će  problemi biti potpuno rešeni. Možda ste dugo izbegavali svoj umetnički talenat, a sada je pogodno vreme da se tome posvetite. Ovo može doneti novo stimulativno raspoloženje u vaš život. Verovatno ćete biti prilično inventivni sa stvarima u kojima zaista uživate. Novac ćete ove nedelje trošiti na zabavu i verovatno ćete se zabaviti sa svojim prijateljima. Povoljan je trenutak započnete partnerski posao, ali je važno da tu saradnju potkrepite ugovorom.


RAK

Ova nedelja je pravo vreme da sortirate svoja iskustva iz poslednjih nekoliko nedelja i odvojite bitne od nebitnih stvari. Vaša analiza vas može podstaći da promenite neke od svojih metoda, a to vam kasnije može koristiti.  Užurbani raspored može učiniti da se osećate preopterećeni brojnim zadacima. Ova nedelja može zahtevati izgradnju novih strategija i preispitivanje planova da se počne iznova bez donošenja impulsivnih finansijskih odluka. Ovo može biti povoljan period za prilike i razjašnjenje vaših ljubavnih odnosa. Sada ćete moći da sprovedete planove i obećanja koja ste dali svojim prijateljima i voljenima. Međutim, tokom ove nedelje možete se suočiti i sa nekim nezgodnim situacijama. Nedostatak koncentracije može uticati na vaš učinak u učenju i napredovanju, ali uskoro ćete shvatiti svoje greške i potriditi se da povratite nešto od izgubljenog položaja. U očuvanju vašeg zdravlja, pozitivne misli ove nedelje će igrati važnu ulogu.


LAV

Pritisak na vas će se konačno smanjiti, zahvaljujući povoljnim aspektima planeta ove nedelje. Dobićete više prilika, a stvari će se poboljšati i na planu posla. Najbolje je da tražite načine da pokažete svoje  posebne sposobnosti  tokom ove nedelje. Ova nedelja donosi i par izazova, ali ništa nepremostivo. Planetarni uticaj može vas navesti da razmišljate više. Međutim, tendencija da razmišljate o proslosti može vas sprečiti da krenete napred ka pobedi. Zato je preporučljivo da pokušate da izbegnete  takva defetistička osećanja i krenuti napred. Ova nedelja može biti povoljna za rešavanje prošlih briga u vašim vezama. Vaš nizak otpor ili slab imuni sistem mogu vas učiniti sklonim nekim sezonskim zdravstvenim problemima. Savetuje se da vodite računa o svom zdravlju. U slučaju da ste se do sada možda osećali nezadovoljno, budite mirni, stvari će verovatno postati pozitivne ove nedelje. 


DEVICA

Ova nedelja može doneti pozitivne rezultate kao nagradu za vaš naporan rad. Najbolje je da ovaj put budete motivisani da prođete kroz neke složene situacije. Biznismeni bi takođe mogli da prošire bazu kupaca tokom ove nedelje. Planetarni uticaji će verovatno biti povoljni za vaše finansijske vizije. Najbolje je da strpljivo pregledate odluke koje ste ranije doneli da biste izbegli nepotrebne probleme u budućnosti. Ove nedelje može doći do nekih poremećaja u vašem ličnom životu i vezi. Preporučuje se da dva puta razmislite pre nego što kritikujete ili komentarišete svoje voljene.  Zbog mnogo aktivnosti i užurbanog rasporeda, ponekad se možete osećati umorno, zato pazite na nivo energije, pravilnu ishranu i redovno vežbate.


VAGA 

Budite strpljivi u porodičnim odnosim ove nedelje. Vaša tačna procena bilo koje situacije vas često stavlja daleko ispred onih koji se bave vama u svakodnevnom životu. Izbegavajte da budete kritični prema svojim podređenima tokom ove nedelje kako to ne bi uticalo na vašu mudru i inteligentnu odluku. Očekujte da vas kolege i stariji ove nedelje motivišu da pokrenete  novi projekat. Možda ćete neko vreme morati da stavite pauzu na ispunjavanje ličnih želja, uglavnom zbog novca i vremena. Ove nedelje za uspeh će vam biti potrebno malo više napora nego inače.


ŠKORPIJA

Ova nedelja donosi niz različtih ishoda. Neki od vas će možda preduzeti više istovremenij  aktivnosti, a to može stvoriti konfuziju i zato je plan izuzetno bitan. Ove nedelje se posvetite konkretizaciji vaših planova vezanih za zaradu. U slučaju da planirate da sarađujete sa nekim, očekujte povoljan ishod.  Uradite sve što je važno  ove nedelje, jer su vam planete naklonjene. Period je povoljan da se posvetite i svojim hobijima.  Samcima se predlaže da sačekaju neko vreme ako planiraju da izađu sa nekim. Iako ćete ove nedelje verovatno pronaći svog potencijalnog partnera, ovo možda nije pravi trenutak da mu pokažete svoju ljubav.


STRELAC

Vaša sposobnost da eksperimentišete može da vas učini sposobnim da ove nedelje sredite budžet prema novoj šemi. Bićete veoma konkretni u kontroli svojih troškova. Očekujte pohvalu pretpostavljenih i podršku porodice i razrešavanje nesuglasica koji su uticali na vas. Planiranje putovanja sa porodicom je takođe dobra ideja ove nedelje.  Pokušajte da emocije držite pod kontrolom. Malo je verovatno da ćete se uključiti u bilo kakve nove aktivnosti. Postoje šanse da izgubite novac koji ste sada uložili. Savetuje vam se da se dovoljno odmorite kako biste održali dobro zdravlje, jer je san ključan da biste ostali zdravi ove nedelje.


JARAC

Najbolje je da budete strpljivi u odnosima sa porodicom, jer možda nećete razumeti gde ste pogrešili u odnosu sa njima. Emocionalni udari mogu stvoriti beskrajne probleme, pa je najbolje da se pripremite za smireno suočavanje sa svim situacijama. Predlažemo vam da izbegavate glupe svađe sa bilo kim. Pokažite simpatije prema bližnjima kada je to potrebno, jer to neće naškoditi vašem imidžu. Iskoristite svoj intelekt kao saveznika, ne donosite odluke na emotivnom, već na racionalnom nivou i to će biti najvažnije ove nedelje za vaš uspeh na svim poljima. 


VODOLIJA

Ove nedelje vas očekuje prostor za  dobre uštede. Najbolje je da se dobro pripremite pre sastanka i izbegavate da donosite važne odluke u žurbi. Finansijsko planiranje može vam pomoći da upravljate svojim troškovima. Postoje šanse da se pridružite novim kursevima ili izdacima u vezi sa zdravljem ove nedelje.  Verovatno ćete planirati kratko putovanje sa voljenom osobom. Ovo vam može omogućiti da bolje razumete međusobna osećanja. Izbegavate oklevanje dok šaljete poruku kojom želite da izrazite ljubav i brigu prema svom supružniku, jer vam to može pomoći da ojačate svoju vezu ove nedelje. Pomoć i vođstvoženskog člana porodice može doneti uspeh u obrazovanju i karijeri. Izbegavajte svađe i unesite vitalne promene u svoj poslovni plan je savet za ovu nedelju jer vaša statičnost kasnije može  izazvati  neočekivane izazove. Možete otići na odmor ili na posao u stranu zemlju.


RIBE

Ove nedelje pstoje šanse za kraće putovanje u vezi sa poslom. Komunikacija i e-pošta mogu igrati vitalnu ulogu na radnom mestu. Ove nedelje možete planirati druženje sa komšijama jer ce vam prijati. Koleginice i porodica mogu vam pomoći u karijeri ove nedelje. Putovanje sa porodicom može vam pomoći da ojačate svoju vezu.  Oni koji se bave sportom mogu postići željeni uspeh.  Predlažemo vam da izbegavate bitna ulaganja u imovinu ili zemljište ove nedelje. Moguće je da dobijete  povoljne prilike uz naklonost sreće i uputstva prijatelja. Izbegavati zavisnosti koja može uticati na vaše zdravlje. Predlažemo vam da budete oprezni i da se pridržavate saobraćajnih pravila tokom putovanja. Postoje šanse za probleme sa zubima i očima.

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x