Nedeljni horoskop 17.10-23.10.2021: Vage su nervozne, singl Ribe čeka iznenađenje

Vage se ove nedelje mogu osećati nervozno, Ribe koje nisu u vezi mogu dobiti posebnu ponudu, a šta vas očekuje ove nedelje proverite u horoskopu za period  17.10-23.10.2021.


OVAN

Ovnovi se ove nedelje mogu susresti sa bolovima u nogama i patiti od grčeva što može uticati na kvalitet sna. Ukoliko su vam ove nedelje na redu plaćanja, bitno je da napravite jasan plan prihoda i rashoda. Ukoliko je vaš posao vezan za inostranstvo, postoje povoljne šanse za finansijsku korist od stranih projekata. Predstavnici prodaje i marketinga verovatno će ove nedelje zaključiti dobar posao. Možda ćete dobiti finansijsku dobit od posla povezanog sa komunikacijom. Ova nedelja je sjajna za polje edukacije, pa će studenti imati uspeha, a oni koji su planirali da se dodatno obrazuju bilo bi dobro da ovu nedelju iskoriste za to. Najbolje je da napravite prethodni plan rashoda i redovno ga pregledavate kako biste imali duševni mir. Korisno vam je da tokom ove nedelje vežbate jutarnju jogu u kontaktu sa prirodom. Učenici će dobiti očekivane rezultate. Vereni ovnovi će iskusitu jačanje veze sa svojim partnerom. Preporuka je da isplanirate sastanak sa partnerom ili zabavu iznenađenja kako biste zajedno uživali u nezaboravnom vremenu. Porodična okupljanja mogu vam pomoći da ojačate vašu vezu dok uživate u vremenu koje provodite zajedno. 


BIK

Postoje šanse za kratka putovanja povezana sa poslom. Najbolje je da radite po prioritetima i budete sistematični kako bi se svi zadaci nesmetano izvršavali. Posvećenost će verovatno odigrati vitalnu ulogu u ljubavnom odnosu. Rođeni u znaku Bika koji su u ljubavnoj vezi mogu imati iznenadne rasprave, pa je predlog  da ih izbegavate i sačuvate mir. Ukoliko ste u braku, predlog i smernice vašeg supružnika mogu vam pomoći da postignete uspeh u svom poslu. Međutim, preporučljivo je izbegavati agresivnost na radnom mestu. Postoje šanse da upoznate nove ljude na svom radnom mestu. Osim toga, možete zaključiti nove poslove, a to može pomoći u širenju i rastu poslovanja. Studenti možda neće postići željene rezultate, ali koncentracija, naporan rad i pozitivan stav verovatno će uroditi plodom. Mnogi od vas mogu biti skloni učenju novog jezika. Ove nedelje će vam meditacija, vežbe i zdrava ishrana dati dobro zdravlje.


BLIZANAC

Možda će vas privući noviteti. U ovoj nedelji ćete verovatno dobiti neke projekte koji bi vam mogli dati povoljne rezultate. Možda ćete se suočiti sa nekim problemima zbog nesporazuma u ​​ljubavnom životu zbog kojih ćete verovatno biti u zbunjujućoj situaciji. Odmorite se, jasan razgovor sa voljenom osobom može vam pomoći da prevaziđete sve nesporazume i olakšate trenutke u ljubavnom životu. Blizanci u braku će zbog užurbanog rasporeda biti sprečeni da uživaju u romantičnim trenucima sa supružnikom. Najbolje je da se posvetite ravnoteži između poslovnog i privatnog života i provedete kvalitetno vreme sa supružnikom i decom kako biste ove nedelje uživali u skladnoj vezi. Neičekivani dolazak nepoznate nosobe verovatno će vam pomoći da glatko prođete kriz ovu nedelju . Predlaže se da maksimalno iskoristite ovu priliku. Savetujemo vam da na pravi način iskoristite priliku. Takve povoljne šanse možda se neće ponoviti iznova. Zgrabite priliku u pravom trenutku svog života.


RAK

Ove nedelje vaši planetarni uticaji mogu vam ići u korist. Verovatno ćete dobiti neke povoljne prilike koje vam mogu pomoći da se podignete na profesionalnoj lestvici.  Ova nedelja će verovatno biti povoljno vreme za izradu čvrstog finansijskog plana i njegovu sistematsku primenu. Verovatno će doneti dobre rezultate. Takođe, ovo može biti dobro vreme za dugoročnu investiciju. Vaš društveni krug se može povećati i postoje šanse za stvaranje novih kontakata. Ove nedelje ćete se verovatno osećati radosno i srećno uprkos nekim usponima i padovima u vašoj vezi. Ovaj period može vam ponuditi potpuno zadovoljstvo i šanse za učenje novih veština i proširenje baze znanja. Možda je ovo povoljan trenutak za studente i možda će im ova nedelja doneti divne mogućnosti. Ove nedelje ne očekujste zdravstvene probleme, a možete se uzdati i u visok nivoi energije.


LAV

Možda se ove nedelje oko vas dešava mnogo stvari. Verovatno će vam trebati vremena da se naviknete na sva nova dešavanja, ali ćete to uspeti. Postoje šanse da vam se jave neki novi izazovi. Na kraju krajeva, sa promenom će doći nove situacije. Najbolje je da ostanete fleksibilni i prilagodljivi. Predlaže se da ove sedmice budete oprezni pri upravljanju resursima i analizi svih detalja. Najbolje je da pažljivo komunicirate i usredsredite se na uštedu novca. Poželeće da investirate zdravo. Velike su šanse da ćete možda imati neke razmirice sa članovima porodice, ali bi bilo dobro da se odmorite od suprotstavljanja stavova. Verovatno ćete napredovati u svojim studijama. Neki faktori umora, kao i lenjost, mogu uticati na nivo energije ove nedelje. Ostanete motivisani i aktivni da biste ostali u formi i zdravi.


DEVICA

Možda ćete dobiti neke dobre prilike za napredak, pa je najbolje da to maksimalno iskoristite. Vaš posao će ove nedelje procvetati. Tokom ove nedelje vaši napori mogu na kraju doneti dobre rezultate. Budite pažljivi po pitanju novca jer postoje šanse za finansijske izazove. Najbolje je da izbegnete pozajmljivanje. Ove nedelje ćete možda naići na nove načine za povećanje prihoda. Mogući su neki poremećaji, pa vodite računa da se sitna pitanja ne rastežu ili eskaliraju. Potencijalno ćete ove nedelje doživeti neverovatna romantična iskustva koja će vam verovatno vratiti ljubav i toplinu u vezu. Postoje šanse za putovanja u inostranstvo radi visokog obrazovanja. Vaše zdravlje će verovatno ostati dobro ove nedelje. Međutim, neki stari zdravstveni problemi mogu vam ponekad smetati.


VAGA

Verovatno ćete biti oprezniji, tajnovitiji i generalno sumnjičavi. Ove nedelje možete se osećati nervozno. Zbog toga ćete možda praviti greške prema svojim najbližima. Iskreno izvinjenje može vam omogućiti da se rešite posledica, iako za sada to možda ne garantuje u potpunosti.  Možete prihvatiti nove izazove koji se odnose na vaš posao ili nova preduzeća. Sveža osećanja mogu vam pomoći da unesete harmoniju u svoju porodicu. Promene emocionalnog raspoloženja i ljutnja mogu biti glavni rizik po vaše zdravlje ove nedelje. Zato pokušajte da kontrolišete svoje emocije. Najbolje je da preuzmete proračunati rizik koji bi vam mogao omogućiti maksimiziranje dobiti u karijeri i finansijskom životu. Ovo će verovatno biti povoljna faza za vas u tom smislu.


ŠKORPIJA

Ako tražite neku akademsku izvrsnost, onda će vam ova nedelja verovatno biti od pomoći. Takođe, nastavnici mogu zaslužiti poštovanje i priznanje od učenika i roditelja za njihov trud i zalaganje. Njihovi učenici će verovatno pokazati značajno poboljšanje. Ovo bi mogla biti povoljna nedelja za političara, pa im se predlaže da daju sve od sebe. Od njih se može očekivati mnogo, a verovatno će pronaći i neke pogodne situacije. Pojedinci koji se bave umetnošću i književnošću verovatno će biti uspešni ove nedelje. Ove nedelje će verovatno dobiti nagrade i priznanja. Možda ćete uživati u osvežavajućoj nedelji. Ovo vas može revitalizovati i psihički i fizički. Jedan od vaših komšija može premestiti svoje mesto na novo mesto. Postoje šanse da ćete ove nedelje morati da im pomognete u procesu promene. Predlaže se da budete velikodušni dok im pomažete. U slučaju da očekujete bilo kakve obaveze, ovo bi mogla biti idealna sedmica za nastavak kontakta sa dužnikom. Oni možda ne poriču niti pronalaze izgovor da im to plate.


STRELAC

 U početku nedelje ćete možda osećati dosadu, ali sa malo pozitivnosti verovatno ćete uživati u lepoti i harmoniji u životu. Najbolje je da ove nedelje budete nežni prema sebi i prema svojim voljenima, jer tokom ove nedelje postoje šanse za svađu u ljubavi i vezi. Neki od vas su trenutno pod značajnim pritiskom, pa vam može biti teško da upravljate odnosima. Vaši snovi će se verovatno ostvariti, posebno vezani za vašu karijeru i finansije. Možda ćete naići na neke nove klijente ili poslovne partnere koji će dugoročno verovatno biti od koristi. Preporučljivo je zadržati strpljenje i prihvatiti savete drugih. Ove nedelje ćete možda preduzeti neke važne korake koji bi vam mogli pomoći da se približite ostvarenju ciljeva u karijeri. Postoje šanse za neke zdravstvene probleme, budite mirni, verovatno ćete se uskoro oporaviti ako vas to muči.


JARAC

Samopoboljšanje je možda vaš samonametnuti moto ove nedelje. Prijatelji i rodbina će verovatno biti tu da vam pruže ruku pomoći. Suočićete se sa poteškoćama u upravljanju odnosima, a to će verovatno trenutno dovesti do značajnog pritiska. Postoje šanse da se osećate defanzivno i uplašeno jer može doći do prevelikog pritiska na poslu. Uzmite kratki odmor kako biste proveli neko vreme sa porodicom.  Ove nedelje ćete verovatno biti jaki, pošteni i pouzdani. Ali, vaš lažni ponos može vas naterati da se ponašate kao svojeglavi i arogantni muškarac. Ove nedelje trebaće vam mnogo ljubavi, naklonosti i topline.


VODOLIJA

Najbolje je da kontrolišete agresiju. Postoje šanse da dođe do neslaganja sa starijim osobama koje vas mogu dovesti u problem. Singl vodolije bi mogle da dobiju predlog da budu u vezi jer se dešava tranzit Meseca i Marsa. Ljubav i romansa možda će biti povezani sa  vezom na daljinu zbog konekcije Venere i Ketua. Reči će verovatno odigrati važnu ulogu tokom ove nedelje, pa budete pažljivi dok se nekome posvećujete. Iznenadna putovanja vezana za posao su verovatna ove nedelje. Pokušajte da ne ulazite u grubu komunikaciju sa  braćom i sestrama. Vodolije u braku mogu da na računaju pomoć partnera u poslu.


RIBE

Analiza vam može dati novi pravacove nedelje. Postoje šanse za iznenadna putovanja povezana sa vašim poslom. Možda ćete iznenada dobiti premeštaj ili neku novu odgovornost na radnom mestu. Najbolje je da izbegnete ishitrenu odluku u vezi sa poslovnim projektima vezanim za poreze i finansijska ulaganja. Možda će ove nedelje u porodici biti nekih neplaniranih izdataka. Ribe u braku bi trebalo da odu bar na  kratko putovanje sa supružnikom jer će verovatno baš to popraviti vaš bračni odnos. Samci mogu da očekuju predlog za vezu od starog prijatelja. Postoje šanse za bračni predlog osobe  iz vašeg rodnog mesta.  Preporučljivo je izbegavati velika ulaganja u zemljište ili imovinu ove nedelje. Odmorite od zauzetog rasporeda i dajte sebi vremena za opuštanje. Ovo vam može pomoći da sačuvate dobro zdravlje.

Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x