NEDELJNI HOROSKOP 23.01-30.01.2022: PRAVO VREME ZA BLIZANCE DA PROMENE ŽIVOT, VAGE OČEKUJE PROFESIONALNO PRIZNANJE

Pravo vreme za Blizance da menjaju svoj život, Bikovi bi trebalo da se posvete ljubavnom životu, Vage očekuje profesionalno priznanje, a šta vas očekuje ove nedelje proverite u horoskopu za period 23.01.- 30.01.2022.


OVAN

Pravi neuspeh doživljavate tek onda kada druge počnete da krivite za njega. Vaš naporan rad i otpornost prepoznaju svi i trebalo bi da shvatite da se možete fokusirati samo na naporan rad, a da uspeh/neuspeh nisu u potpunosti u vašim rukama. Budite mirni i ne dozvolite da prolazne prepreke naruše vaš mir ili vaše odnose. Budite iskreni i ne oklevajte da prihvatite svoje greške. Savet: Budite spremni da prihvatite svoje greške.


BIK

Možda si samo neko na svetu, ali nekome možeš biti svet. Budite empatični prema svojim voljenima i osigurajte da se u potpunosti fokusirate na vaš lični život. Ovo je odličan period za odlazak na večeru uz sveće ili odmor o kome ste dugo razmišljali. Savet: Fokusirajte se na svoj ljubavni život.


BLIZANAC

Živeli ste u prošlosti i razmišljali o učinjenim greškama, ali je krajnje vreme da shvatite da ovo preterano razmišljanje ne donosi nikakvu promenu u vašem životu. Ovo je pravo vreme da promenite svoj život i upoznate nove ljude. Dobro vreme za druženje i izlazak sa prijateljima. Savet: Vreme je za druženje.


RAK

Ako želite da se osećate bogato, samo prebrojite sve stvari koje imate koje novac ne može da kupi. Blagosloveni ste sa dobrim prijateljima i vaša porodica vas voli bez ikakvih predrasuda. Negativnost koja je nedavno okružila vaš um uzdrmala je vaše unutrašnje blaženstvo i ove nedelje bi trebalo da radite stvari koje vas čine srećnim. Odličan trenutak da se bavite hobijem ili jednostavno radite stvari koje volite. Savet: Opustite se.


LAV

Džinovski hrast je žir koji se održao. Trenutna salva prepreka i kašnjenja je uzdrmala vaše tlo i to je razlog zbog čega se osećate loše. Jedini način da prebrodite trenutni težak period je istrajnost jer nema druge opcije. Takođe treba da vodite računa o svom zdravlju. Hranite se zdravo i izbegavajte intoksikacije ove nedelje. Savet: Držite se zdrave hrane.


DEVICA

Princim što mogu danas ostavljam za sutra nikog nije daleko odveo. Vaše odlaganje i lenjost su na novom vrhuncu i trebalo bi da shvatite da to negativno utiče na vaše dugoročne snove. Trebalo bi da se više koncentrišete na svoje ciljeve, a ne na ljude. Ne dozvolite da bilo koja negativna osoba ili misao utiču na vaš unutrašnji mir. Savet: Izbegavajte odugovlačenje.


VAGA

Da li ste uzbuđeni jer stvari idu dobro, ili stvari idu dobro jer ste uzbuđeni? Sjajna nedelja u kojoj ćete ne samo biti srećni, već i postići profesionalnu izvrsnost. Odlična nedelja za naporan rad i održavanje dobre ravnoteže između posla i privatnog života. Vaš naporan rad postaje prepoznat na vašem radnom mestu i stvara odskočne daske za buduće nagrade. Savet: Uzbudljiva nedelja profesionalne izvrsnosti.


ŠKORPIJA

Budite više voljni da budete impresionirani nego željni da impresionirate. Došlo je do naglog porasta vaše želje da usrećite druge i impresionirate ih i vi nekako gubite svoj identitet u tom procesu. Trebalo bi da budete ono što jeste i uživate u svom životu, umesto da živite onako kako drugi očekuju da živite. Savet: Budite svoji.


STRELAC

Ako negujemo gorčinu, ona će uništiti ljubav. Ako negujemo ljubav, ona će uništiti gorčinu. Već neko vreme negujete gorčinu i krajnje je vreme da stvorite prostor u svom umu uklanjanjem negativnih misli o osobi koja vas muči. Dobra nedelja da se koncentrišete na svoje zdravlje i započnete meditaciju ili zdravu rutinu/teretanu. Savet: Izbegavajte negativne misli.


JARAC

Suštinski sastojci uspeha su da vaša želja bude obuzme sve, da su vaše misli i ciljevi usklađeni, a vaša energija koncentrisana i primenjena bez ikakvog zastoja. Vaši dugoročni ciljevi su vam od najveće važnosti i ove nedelje treba da nastavite sa istom snagom i istrajnošću koja će vas odvesti ka vašim ciljevima. Nedelja fokusa, koncentracije i profesionalne izvrsnosti. Savet: Koncentrišite se na svoje dugoročne ciljeve.


VODOLIJA

Što je planina strmija, to je teži uspon, ali je pogled sa visine nezaborvan. Nedavne prepreke i neuspesi ugrozili su vašu odlučnost i ove nedelje bi trebalo da pronađete motiv koji nedostaje koji će delovati kao katalizator vaše odlučnosti. U finansijskom smislu ovo će biti iscrpljujuća nedelja koja će vam napraviti rupu u džepu. Trošite samo na stvari koje su vam potrebne i izbegavajte prekomerne troškove. Savet: Ne gubite motivaciju.


RIBE

Čovek je stvoren svojim od svojih uverenja. Kako verujete, tako će vam biti. Bićete preosetljivi ove nedelje i takođe ćete biti skloni preteranom razmišljanju što može dovesti do mentalnog umora. Trebalo bi da napustite svoju prošlost i prestanete da razmišljaš o ljudima koji  sada nisu važni u životu. Dobra nedelja iz perspektive vašeg finansijskog života jer možete očekivati brze špekulativne dobitke ili dobitke na berzi. Savet: Izbegavajte da budete preosetljivi.

Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x